Rochii mireasa | Nunti 2022 Noutati Idei pentru nunti tematice (partea I)
Idei pentru nunti tematice (partea I)

Idei pentru nunti tematice (partea I)

by casanuntilor on iulie 17, 2014

0 comentarii · 4422 vizite ·

O nunta tematica poate pleca de la un obiect, o culoare, un stil, o forma geometrica. Va puteti inspira din tendinte sau, mai bine, pentru un stil original, din preferintele voastre. Retineti insa ca ideea unei nunti tematice este unitatea: ceea ce da tema nuntii voastre va aparea, sub o forma sau alta, in decoratiunile folosite, aranjamentele florale, aspectul tortului etc. Nu este vorba de cat mai mult si cat mai des, ci de urmarirea unei idei si de gasirea unor forme creative de a o reprezenta. Puteti implica inclusiv invitatii la crearea temei nuntii voastre, sugerandu-le, de exemplu, un anumit accesoriu sau stil vestimentar.

Vintage

Stilul vintage este de ceva timp in tendinte si pare ca va ramane, datorita farmecului romantic pe care il aduce aspectul de vechi, patinat.Boho

Stilul boho este, poate, cel mai in tendinte, aspect care se observa si in rochiile de mireasa din ce in ce mai numeroase specifice acestui stil. Vine de la cuvantul bohemian si este foarte asemanator stilului hippie.

Mai multe idei boho vedeti aici.

Rustic

O nunta cu tematica rustica este o nunta inspirata din natura. Este un stil prietenos, foarte potrivit nuntilor in aer liber.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: