Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Cu cat timp inainte de nunta ar trebui sa apelez la un transplant de par?
implant de par

Cu cat timp inainte de nunta ar trebui sa apelez la un transplant de par?

by casanuntilor on octombrie 9, 2019

0 comentarii · 4189 vizite ·

transplant de par

Nunta este un eveniment major si unic in viata tuturor, vazut ca acel moment in care totul trebuie sa fie perfect. Una dintre principalele preocupari ale celor care se casatoresc este aspectul, la fel de important atat pentru femei cat si pentru barbati.

In interactiunile sociale, aspectul este primul lucru care se observa cand intalnesti pentru prima data o persoana. Desi a fi chel nu este un lucru rau, se pare ca unele femei prefera barbatii cu un par mai bogat, in comparatie cu barbatii chei, deoarece acesta este un semn al tineretii si al vietii sanatoase.

implant de par

Ziua nuntii este si ziua in care o se fac o multime de fotografii, fara ca asta sa poata fi evitata. Prin urmare, este important sa arati in asa fel incat sa transmiti incredere de sine si sa fii fericit, fara sa te preocupi de caderea parului. Nu uita ca aceste fotografii vor fi privite de generatii intregi.

caderea parului barbati

Barbatii care se confrunta cu probleme legate de cadere a parului si care doresc sa obtina cea mai buna imagine inainte de nunta, ar trebui sa se adreseze unei clinici de transplant de par cu ceva timp inainte de nunta, pentru a obtine efectiv rezultatele dorite. Este foarte important de retinut ca un transplant de par nu poate fi facut cu doar o luna inainte de casatorie.

Durata unui transplant poate depinde de procedura aleasa (Follicular Unit Extraction sau Follicular Unit Transplant), de nivelul caderii parului al persoanei, de sanatatea acesteia si de modul in care viitorul mire urmeaza tratamentele de ingrijire necesare de dupa transplantul de par.

Este important sa stiti ca astfel de proceduri nu au un rezultat imediat, deoarece cresterea parului are loc in mai multe etape. De regula, procedurile de transplant de par vor oferi cele mai bune rezultate intr-o perioada care poate varia de la 6 luni la 1 an, deci va fi necesara programarea la o clinica de transplant de par cu cel putin un an inainte de data la care nunta a fost stabilita.

Barbatii care se pregatesc pentru nunta ar trebui sa stie ca Extractia de Unitati Foliculare (FUE) este cea mai populara procedura de transplant de par, deoarece ofera cele mai fiabile rezultate. In comparatie cu cealalta procedura medicala, transplantul de unitati foliculare desi mai scump, ofera cele mai mari sanse de re-crestere a parului in zona afectata.

Transplantul de par poate fi finalizat intr-o zi. In prima faza a transplantului, parul transplantat poate cadea, dar acest lucru nu ar trebui sa va ingrijoreze, deoarece foliculii transplantati vor genera noi fire de par.

In urmatoarele 6 luni, pacientul va incepe sa vada rezultate evidente, atingand aproximativ 80% din potentialul de crestere a parului. Cele mai bune rezultate se vor observa in maxim 1 an de la efectuarea procedurii.
De asemenea, pentru cei care iau in considerare un implant de par este foarte important sa faca cercetari amanuntite despre clinicile care realizeaza acest tip de proceduri, deoarece de multe ori cei care viziteaza clinicile amatoare sunt nevoiti sa faca fata efectelor secundare nefericite ale unui transplant de par realizat incorect. Fara a mai mentiona repercusiunile care vin impreuna cu aceasta: diferite probleme post operatorii, necesitatea unui alte proceduri corective etc. Adresandu-va unei clinici specializate cu medici pregatiti, castigati timp si nu veti fi suprinsi ca timpul ramas inainte de ziua nuntii este prea scurt.

In concluzie, parul este o parte foarte importanta a personalitatii tale si a modului in care te vad oamenii. Sa ai un par bogat iti ofera un anumit sentiment de incredere, iar increderea si personalitatea sunt doua dintre lucrurile importante care conteaza atunci cand traveresezi un moment important din viata ta, cume este ziua nuntii. Prin urmare, o procedura de transplant de par inainte de casatorie poate fi o optiune ideala. La fel, daca ai probleme cu dantura, dinti lipsa sau afectati, implantul dentar poate fi solutia ideala pentru un zambet perfect!

Sursa: www.eugenix.in

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: