Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Voalul de mireasa si coafurile potrivite
Voalul de mireasa si coafurile potrivite

Voalul de mireasa si coafurile potrivite

by casanuntilor on noiembrie 1, 2016

0 comentarii · 22817 vizite ·

In urma cu destul de multi ani, un coc de mireasa reusit avea menirea sa para cat mai sofisticat, dispunand de o dimensiune considerabila, de onduleuri artificiale, efectuate pe bigudiuri, de sclipici din loc in loc si, nu in ultimul rand, de cat mai mult fixativ, astfel incat intregul edificiu sa stea cat mai teapan. Din fericire, mireasa de astazi are si alte surse de inspiratie.

Am vorbit intr-un articol precedent despre ultimele tendinte in coafura de nunta, articol in care am prezentat, printre altele, voaleta, bentitele si florile naturale, intr-un clar trend vintge-retro-hippy. In continuare insa, pentru o multime de mirese, voalul reprezinta, alaturi de rochia cea alba, elementul simbol al unei nunti. Voalul, coafura si rochia miresei nu sunt insa elemente disparate. Ele trebuie sa creeze o armonie, sa alcatuiasca un stil anume, mai simplu: sa se potriveasca. Va prezentam astfel, in continuare, cateva stiluri de coafuri potrivite cu voalul, iar printre galerii veti avea si variantele pentru coafurile din noile tendinte vintage, retro sau hippy.

1. Vom incepe cu parul mediu sau lung, lasat liber, tocmai pentru a sublinia ca nu cocul este masura elegantei. Aceasta coafura este potrivita mai ales cand aveti un par frumos si sanatos. Cateva suvite laterale prinse la spate fac fata mai vizibila, pun in evidenta cerceii, iar onduleurile usoare sunt foarte feminine si romantice. Cel mai potrivit voal pentru acest tip de coafura este lung si prins sus, in crestetul capului.2. Este galeria noului trend, in care veti intalni coafuri retro (cu parul tapat in crestet, pentru un volum distinct, si cocuri mari), coafuri vintage (cu accesoriile specifice, precum bentite din dantela si flori laterale) si coafuri hippy (cu coronite din flori si parul cu un aspect cat mai natural).

3. Urmeaza galeria pentru coafura lejera, cu parul prins intr-un coc jos, eventual cu cateva suvite lasate libere, coafura foarte potrivita unei nunti clasice, dar cu atmosfera relaxata, nepretentioasa.

4. Intr-un stil foarte rafinat, pentru un par des si drept si trasaturi foarte regulate ale fetei, este foarte potrivit cocul cu parul strans foarte bine.

5. Pentru stilul clasic in adevaratul sens al cuvantului, exista evident si coafura consacrata: cocul clasic, cu parul nu foarte strans, dar nici lejer, usor tapat in crestet.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: