Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Buchetele de mireasa: tendinte care raman si tendinte care se adauga
Buchetele de mireasa: tendinte care raman si tendinte care se adauga

Buchetele de mireasa: tendinte care raman si tendinte care se adauga

by casanuntilor on septembrie 17, 2013

0 comentarii · 46514 vizite ·

Intr-un articol anterior vorbeam despre sparanghel si anghinare nu doar in meniul de nunta, ci si in aranjamentele de pe masa, ba chiar si in buchetul miresei. La noile tendinte eco-friendly adaugam astazi buchetele cu flori din hartie. Nu raman insa in urma tendintele deja consacrate, care amesteca printre flori, pene si brose stralucitoare ori care propun buchete integral realizate din aceste materiale.

Buchete de mireasa cu pene

Fie ca penele se ivesc discret ori indraznet dintre flori sau alcatuiesc tot buchetul, in functie de forma si culoarea lor ele se pot potrivi atat stilului modern, cat si celui boem, vintage ori romantic.Buchete de mireasa cu brose

Accesoriile tip brosa pot fi discrete, amestecate printre flori ori pot forma tot buchetul. Aveti insa mare grija cu alegerea lor, astfel incat sa nu va transformati buchetul intr-o mare zorzoana kitchoasa.

Noi tendinte (DIY): buchete de mireasa cu flori din hartie sau din materiale textile

Florile din hartie sau din material textil sunt in ton cu alte decoratiuni de nunta din categoria DIY (do it yourself): asa-numitele pomandere sau pop-poms. Se potrivesc foarte mult nuntilor relaxate, vesele si nepretentioase.

Diverse accesorii pentru buchetele de mireasa

Pentru cele care prefera buchetul clasic, cu flori, dar caruia i-ar aduga un pic de noutate, cele mai potrivite sunt variantele cu decorarea panglicii care strange tulpinile florilor din buchet sau variantele in care sunt folosite doar cateva accesorii, strecurate printre flori.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: