Rochii mireasa | Nunti 2023 Noutati Ultimele tendinte de accesorii pentru coafura miresei
Ultimele tendinte de accesorii pentru coafura miresei

Ultimele tendinte de accesorii pentru coafura miresei

by casanuntilor on aprilie 24, 2013

0 comentarii · 9303 vizite ·

Sa dam prea mare importanta detaliilor nu are rost de multe ori, dar nu si in ziua nuntii. Iar printre aspectele care dau cea mai mare bataie de cap nehotaratelor (adica celor care nu au stiut dintotdeauna cum vor arata rochia de mireasa, voalul, buchetul si mirele) se numara si coafura, mai ales cand nu am vrea sa optam pentru clasicul voal. Asa ca iata cateva sugestii de accesorii pentru par, care pot face diferenta dintre un aspect obisnuit si unul special.

1. Voaleta
Stilul vintage e la moda nu doar pentru cunoscatoarele care nu arunca garderobele din tineretea mamei sau bunicii. Unele dintre elementele vintage au fost reactualizate astfel incat sa se adreseze si sa fie accesibile tuturor. Asa s-a intamplat si cu voaleta cea sic si extrem de feminina, al carei voal sub forma de plasa acopera si totodata arata intr-un stil timid-provocator. Cu sau fara toca (palariuta care sustine voalul), voaleta este, cu siguranta, unul dintre cele mai noi si mai interesante accesorii. Si, nu fara importanta, este foarte usor de purtat, lasand capul sa se miste in voie.2. Bentita
Este foarte feminina, iar ca varianta pentru cele care doresc un stil vintage exista bentita din dantela.

3. Florile naturale
Le-am mai mentionat intr-unul dintre articolele precedente, dar revenim asupra lor, si nu doar pentru ca sunt in tendinte (tendintele sunt doar niste sugestii, nu niste reguli care trebuie urmate fara a tine cont de propria personalitate), ci pentru ca florile naturale prinse in par sunt detaliul ideal pentru un aspect feminin si romantic. Puteti opta pentru o floare mai mare sau cateva mai mici, intr-o parte sau la spate, ori chiar pentru o coronita, daca ati ales sa aveti o nunta intr-un stil boem sau hippie.

4. Pieptenele
Indiferent de marimea lui, pieptenele frumos decorat va da intotdeauna un aspect de coafura eleganta chiar si celui mai dezordonat par.

5. Acele de par si clipsurile
Acele de par si clipsurile nu sunt doar pentru a tine parul in forma dorita. In functie de cum sunt decorate, ele pot fi transformate in adevarate bijuterii.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: