Rochii mireasa | Nunti 2022 Noutati Idei pentru nunti tematice (partea a II-a)
Idei pentru nunti tematice (partea a II-a)

Idei pentru nunti tematice (partea a II-a)

by casanuntilor on iulie 23, 2014

0 comentarii · 5126 vizite ·

Daca ideile pentru nunti tematice din articolul anterior  puteau intra si in categoria stiluri de nunti: vintage, boho sau rustic, de data aceasta, sugestiile de teme care sa caracterizeze nunta voastra pot fi personalizate mult mai simplu. Filmele sunt o prima sugestie, culorile (o anumita nuanta sau o anumita combinatie), tema calatoriilor (un trend foarte apreciat in strainatate, pe care il puteti personaliza alegand mijlocul de transport preferat) sau sugerarea atmosferei unor diverse locuri ori zone geografice: plaja si marea, muntele, padurea, desertul etc.

Filme

Incepem cu o galerie de imagini de la o nunta inspirata din Game of Thrones, in timp ce galeria a doua va contine imagini cu nunti inspirate din Maleficent, Moonrise Kingdom si The Great Gatsby. Nu va ganditi doar la filmele recente, dar daca alegeti un film vechi, ar fi util sa dati cateva indicii si invitatilor, eventual postere cu afisul filmului care a stat la baza ideii voastre. Sau indicii mai subtile, voi decideti!Galeria imaginilor cu nunti inspirate din Maleficent, Moonrise Kingdom si The Great Gatsby o vedeti aici.

Culori

Poate ca in afara de alb nu prea aveti variante reusite de monocromie (parca nu pare prea atractiva varianta de all pink, de exemplu), dar puteti alege o culoare predominanta, pe care sa o puneti in evidenta prin anumite tonuri complementare ori din aceeasi gama cromatica. Sau optati pentru una dintre cele mai simpatice tendinte din ultimii ani: nuntile curcubeu, multicolore.

Calatorii

Este o tematica inca in tendinte. O nunta care duce cu gandul la calatorii are ca simboluri clare valize retro, care pot fi folosite ca accesorii pentru fotografii, sau carduri sub forma de avion. Aveti mai multe sugestii in galeria de mai jos.

Locuri sau zone geografice

O nunta la mare nu inseamna neaparat ca are marea ca tematica (evident insa ca locul poate da si tematica). Dar puteti organiza  nunta intr-un restaurant din oras, cu decoratiuni care se duca invitatii cu gandul la mare, mai ales daca e vara. Galeria cuprinde si sugetii de decoratiuni pentru nuntile care au ca tematica padurea. Ideile din aceasta categorie sunt insa destul de multe: puteti avea ca tematica o insula exotica, de exemplu.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: