Rochii mireasa | Nunti 2022 Noutati Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Turcoazul
Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Turcoazul

Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Turcoazul

by casanuntilor on mai 15, 2015

0 comentarii · 5986 vizite ·

Culorile nuntii tale te exprima pe tine, dar te pot ajuta, alaturi de alte elemente, precum decoratiunile sau muzica, sa transmiti invitatilor tai o anumita stare.
Una dintre cele mai frumoase culori, gasita arareori in natura, este turcoazul. Cu toate acestea, desprinzandu-se din verde si din albastru, este culoarea care te duce cu gandul la mare, la cer, deci tot la natura. Turcoazul este considerat totodata culoare terapeutica, vindecatoare. Este simbol al subconstientului, al spiritualitatii, intuitiei, creativitatii, relaxarii. Radiaza echilibru, pace, claritate.
Asa ca daca turcoazul te reprezinta si localul are o cromatica potrivita, iata cateva idei in care aceasata culoare apare in diverse combinatii cromatice si cu diverse roluri: nuanta rochiei de mireasa, culoarea tortului sau a diverselor prajituri, bijuteriile miresei, fetele de masa, vazele sau diverse alte accesorii si decoratiuni ale nuntii tale. Nu trebuie sa fie culoarea dominanta, ci poate fi folosit doar pentru a da cateva pete de culoare, intr-o cromatica in care predomina, de exemplu, albul, rozul, coraiul sau rosul. In combinatie cu albul sau coraiul, este ideal pentru o nunta la mare, iar in combinatie cu rozul (in nuante pale, insa), poate da un romantic aspect vintage, folosit pe accesoriile potrivite.

Turcoaz si rozTurcoaz si corai

Turcoaz si portocaliu

Turcoaz si rosu

Turcoaz si alb

Turcoaz si galben

Turcoaz si maro

Turcoazul in alte combinatii

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: