Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Verdele
Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Verdele

Inspiratii cromatice pentru nunta ta. Verdele

by casanuntilor on iunie 11, 2013

0 comentarii · 7298 vizite ·

Continuam sugestiile de combinatii cromatice pentru nunti, cu verdele, cea mai intalnita (dar nicidecum banala) culoare din natura si care, alaturi de rosu, complementarul (opusul) sau in cercul cromatic, reprezinta totodata si una dintre cele mai puternice culori. In plus, are un binecunoscut efect terapeutic, avand rol de calmare, echilibrare si relaxare.

Galeriile de mai jos nu sunt alcatuite in functie de tipurile de accesorii sau decoratiuni si nici in functie de combinatiile care se pot realiza pe baza de verde, ci in functie de nuantele sale cele mai intalnite: nuantele de verde-deschis (vernil, menta, fistic), nuantele de verde-galben (verde-lamaie, oliv) si nuantele cat mai apropiate de culoarea de baza (verde-smarald, verde de padure etc.).

Verde-deschis (vernil, menta, fistic), mai ales in combinatie cu diferite nuante de roz, este cel mai potrivit atunci cand doriti sa dati un aspect romantic sau vintage nuntii voastre. In aceasta galerie il veti gasi insa si alaturi de nuante de violet sau lila (combinatie extrem de rafinata si de interesanta), galben sau auriu.Verde-galben (verde-lamaie, oliv), in nuantele cat mai apropiate de verde-lamaie, da o nuanta de prospetime, mai ales in combinatie cu galben. O combinatie cel putin interesanta este cea dintre oliv si gri.

Verde (verde-smarald, verde de padure etc.): galeria cuprinde nuante cat mai apropiate de verdele natural, printre care si verdele-argintiu al asa-numitelor plante suculente, combinatiile cele mai frumoase fiind cu alb (mai ales pentru buchetele de mireasa) si cu nuante de rosu, portocaliu, violet sau brun (aceasta ultima combinatie fiind foarte potrivita nuntilor rustice sau intr-o zona de munte). In galerie veti gasi si cateva buchete si aranjamente de masa in mai multe tonuri de verde, fara alte adaugiri cromatice, si veti observa ca, aranjate asa cum trebuie, nici nu au nevoie de alte culori. Cu siguranta insa ca una dintre cele mai sofisticate combinatii ramane cea dintre verde si violet/lila.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: