Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati 11 modele de inele de logodna si multe sclipiri de diamante
11 modele de inele de logodna si multe sclipiri de diamante

11 modele de inele de logodna si multe sclipiri de diamante

by casanuntilor on iunie 5, 2013

2 comentarii · 7439 vizite ·

Inelul de logodna nu este doar pentru vedetele din filmele americane si puteti indrazni sa visati la el, la fel ca la rochia de mireasa. Chiar si cu multe diamante. In afara simbolisticii lui, el ramane insa, in primul rand, o bijuterie. De la modelul clasic, simplu, cu o piatra centrala, inelul de logodna a evoluat, de-a lungul timpului, spre tot felul de modele si culori, dar nu a iesit din tiparul initial.
Avand fiecare un specific anume, si cele 11 modele de inele de logodna cu diamant de mai jos au in acelasi timp, ca punct de plecare, modelul clasic. Toate aceste modele apartin unor case de bijuterii din strainatate, pe care le-am mentionat in parantezele de la finalul frazelor, in ideea ca vreti sa vedeti mai multe modele pe site-urile lor.

1. inel de logodna Kwiat1. Inel de logodna clasic, cu un singur diamant, extrem de simplu si totodata elegant (Kwiat).

2. inel de logodna Sylvie Collection.ashx

2. Inel de logodna cu un diamant mare, central si o impletitura retro, in care sunt montate diamante mici (Sylvie Collection).

 

inel de logodna Hearts on Fire.ashx3. Un inel de logodna cu trei diamante, cele doua diamante laterale, identice, nefacand altceva decat sa sporeasca stralucirea celui central, care este, de altfel, si cel mai mare (Hearts on Fire).
inel de logodna A. Jaffe.ashx4. Montura speciala a acestui inel de logodna, montura sub forma de aureola, il face sa para mai mare decat este el in realitate. De remarcat si cele doua benzi inelare, una simpla si una ca o prelungire a nimbului care inconjoara diamantul central (A. Jaffe).
inel de logodna Penny Preville5. Inel de logodna foarte asemanator stilului clasic, dar intr-o varianta moderna si extrem de feminina datorita benzii inelare din aur, cu o nuanta pala, de roz (Penny Preville).
inel de logodna Sholdt.ashx6. Pietrele conice laterale ale acestui inel, adauga o stralucire subtila si nu distrag atentia de la piatra centrala care, in plus, prin aceasta montura, pare supradimensionata (Sholdt).
inel de logodna Kay Jewelers.ashx7. Un inel de logodna cu banda inelara lata, acoperita integral cu randuri simetrice, de pietre mici, care dau foarte multa stralucire, eleganta si pretiozitate acestei bijuterii (Kay Jewelers)
inel de logodna Jessica Fields.ashx8. Banda inelara si montura sunt din aur galben (de remarcat si forma lor), nuanta care scoate in evidenta diamantul central (Jessica Fields).
 inel de logodna Feri.ashx

9. Un inel extrem de rafinat ca stil, cu mai multe diamante descendente ca dimensiune fata de piatra centrala (Feri).
inel de logodna Scott Kay.ashx10. Inel de logodna cu dublu nimb in jurul diamantului central (Scott Kay).
inel de logodna Tacori

11. Un inel de logodna nici prea simplu si nici prea exagerat, doar extrem de sic si sofisticat (Tacori).

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

{ 2 comentarii… citeşte-le mai jos sau adauga comentariul tău }

Andi martie 22, 2017 la 5:45 pm

Eu consider ca pentru o ocazie asa de speciala prin care se exprima o dragoste sincera, totul trebuie sa fie elegant dar in acelasi timp simplu. De aceea as vrea sa va spun ca pentru asta as alege un inel model clasic/solitaire cu diamant , asa cum am ales pentru iubita mea. Pentru a va convige de ce v-am spus va invit sa vizitati siteul GLAMIRA pe https://www.glamira.ro si o sa va convingeti singuri.

Răspunde

Inele de logodna martie 2, 2018 la 3:35 pm

Inainte de a cumpara un diamant, ar trebui sa vezi certificatul acestuia, si anume dovada ca diamantul a fost supus unei verificari impartiale si profesionale.

Un certificat dovedeste ca o piatra pretioasa este veritabila si de asemenea prezinta caracteristicile individuale ale acesteia, precum si calitatea si valoarea ei. Este util daca doresti sa asiguri diamantul si este esential daca vrei sa-l vinzi mai tarziu. Certificatul sporeste pretul unui diamant. Cumparand un diamant fara certificat iti asumi un risc financiar considerabil. Pe http://www.diamag.ro/certificarea-diamantelor poti vedea mai multe detalii despre certificarea diamantelor.

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: