Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati Arcade florale de nunta
Arcade florale de nunta

Arcade florale de nunta

by casanuntilor on august 28, 2013

0 comentarii · 6548 vizite ·

Arcada de flori, ca simbol al legaturii dintre cei doi miri, are rolul ei bine stabilit in cadrul unei nunti. Poate infrumuseta si evidentia intrarea in biserica sau intrarea in restaurant, poate delimita locul ceremoniei religioase in aer liber, poate marca masa mirilor sau poate decora spatiul exterior al petrecerii. In imaginile de mai jos veti gasi mai multe tipuri de arcade, in functie de stilul pe care vreti sa-l imprimati nuntii voastre:

1. Arcade florale clasice: folosesc flori si diverse tipuri de panza (pentru un aer cat mai fluid si romantic) si au, de obicei, suporturi in forma arcului de cerc, din lemn sau fier forjat. Se remarca in general prin aranjamentele florale bogate si se potrivesc nuntilor in stil clasic sau romantic.Mai multe imagini cu arcade clasice de nunta puteti vedea aici.

2. Arcade florale in stil boem sau rustic: pentru cei care pot veni la propria nunta in blugi si care prefera stilul lejer, prietenos si nepretentios, acest trend este cat se poate de potrivit. Ca orice trend, deocamdata este mai putin intalnit la noi. Ca stil, ar putea intra in categoria nuntilor eco-friendly, deoarece accentul nu se pune pe opulenta si se folosesc mai putine flori, iar semnul distinctiv il reprezinta suporturile nefinisate, din lemn, cu aspect cat mai natural sau invechit (iar aici ne indreptam un pic spre stilul vintage).

3. Altfel de arcade florale de nunta: se remarca prin aranjamente florale, forme si suporturi atipice.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: