Rochii mireasa | Nunti 2023 Noutati Rochii de mireasa Pronovias: colectia Glamour, 2013
Rochii de mireasa Pronovias: colectia Glamour, 2013

Rochii de mireasa Pronovias: colectia Glamour, 2013

by casanuntilor on iulie 16, 2013

0 comentarii · 9997 vizite ·

Casa de moda aparuta in Barcelona, Pronovias este unul dintre liderii internationali ai creatorilor de rochii de mireasa, cu aproape 200 de magazine in Spania si aproximativ 4000 de magazine in mai mult de alte 90 de tari. Faptul ca brandul Pronovias este atat de cunoscut se datoreaza intrunirii a doua calitati contrare, dar complementare: aceea de a fi popular, adresandu-se mireselor de pretutindeni, cu colectii proprii care au rochii de la 1500 $, cat si exclusivist, destinat celebritatilor, prin rochiile create, pentru acest brand, de doi dintre cei mai mari designeri internationali: libanezul Elie Saab si spaniolul Manuel Mota (director de creatie al acestei casei de moda timp de 23 de ani, decedat, din pacate la inceputul acestui an).

Pentru anul 2013, Pronovias are sase colectii: Glamour, Fashion, Costura, Dreams, Manuel Mota si Elie by Elie Saab, dintre care in acest articol vom prezenta colectia Glamour, urmand ca pe celelalte sa le vedeti in urmatoarele articole.

Colectia Glamour cuprinde toate elementele distincte ale ultimelor tendinte: dantela delicata si manecile lungi sau ¾, care dau o nota de romantism, materialele vaporoase si vintage-ul tul, sofisticata si moderna croiala pe un umar sau croiala tip sirena. Colectia foloseste totdata si elemente distinctive pentru Pronovias, precum taftaua si clasica trena.Mai multe imagini cu rochii de mireasa Pronovias, colectia Glamour 2013, vedeti aici.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: