Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Dintre cei mai cunoscuti designeri internationali de rochii de mireasa
Dintre cei mai cunoscuti designeri internationali de rochii de mireasa

Dintre cei mai cunoscuti designeri internationali de rochii de mireasa

by casanuntilor on august 2, 2015

0 comentarii · 7506 vizite ·

Cu siguranta ca stiti daca doriti sa va cumparati rochia de mireasa de la un creator consacrat, de la un magazin oarecare, sa o faceti la o croitoreasa, sa o inchiriati sau sa o cumparati second hand. Cu mai putina siguranta stiu insa, cele mai multe dintre voi, care este modelul pe care il vor alege. Este o nevoie fireasca aceea de a avea mai multe variante, de a putea alege, de a ne inspira. Asa ca, pentru a evita un noian de informatii, am incercat sa gasim un top al creatorilor internationali de rochii de mireasa. Am gasit insa mai multe, cu cei mai cunoscuti, scumpi, faimosi sau alesi dupa preferintele autorilor de site-uri ori de bloguri, astfel incat am creat unul propriu, in care am adunat numele prezente in cele mai multe topuri.

Inainte de a-i enumera, trebuie facute cateva precizari:

1. nu este un top propriu-zis, ci mai degraba o lista in care nimeni nu se afla pe primul loc si nimeni pe ultima pozitie;

2. aici gasiti atat creatori cu un stil extrem de personal si de bine evidentiat (cum ar fi Vera Wang sau Reem Acra), cat si case de moda ale caror designeri creeaza colectii foarte frumoase, dar respectand foarte mult liniile clasice (Pronovias, de exemplu).

Vera WangReem Acra (mai multe imagini cu rochii de mireasa Reem Acra vedeti aici)

Pronovias

Justin Alexander

Oscar de la Renta

Monique Lhuillier

Marchesa

Angel Sanchez

Allure Bridals

Amsale

David’s Bridal Collection

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: