Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea a III-a)
Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea a III-a)

Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea a III-a)

by casanuntilor on mai 20, 2015

0 comentarii · 7648 vizite ·

Simplu nu inseamna simplist, iar sugestiile cu care continuam partea I si partea a II-a a acestui articol presupun idei care se pot pune in practica simplu, dar care sunt de efect. Si toate au legatura cu decoratiunile florale. Iar de cele mai multe ori si costurile sunt dintre cele mai mici. De fapt, cam asta este si ideea: care sunt acele decoratiuni cu care va puteti impresiona invitatii, fara sa va coste foarte mult, putand, de cele mai multe ori, sa va ocupati de ele chiar de voi?

Aranjamente florale in recipiente agatate in diverse locuri

Puneti buchetele mici in vase simple, din sticla colorata sau transparenta, eprubete, becuri carora li se indeparteaza fasungul (intra in categoria proiectelor DIY – do it yourself) sau in diverse recipiente usoare si agatati-le in diverse locuri. Nu este nevoie de flori sofisticate. Totul trebuie sa para cat mai lejer si mai natural, pentru o nunta intr-un stil romantic sau unul prietenos, relaxat. Puteti folosi si carlige speciale, pe care sa le infigeti in pamant (ca in imaginile de mai jos).Mai multe imagini cu diverse aranjamente florale in recipiente agatate puteti vedea aici.

Recipiente diverse pentru flori

Fiti creativi! Borcane, sticle, ceainice, cani metalice, pahare sau cescute, toate pot fi folosite ca recipiente pentru aranjamente florale. In plus, pentru cei care vor sa fie in tendinte, toate sunt in tendinte. Tineti cont si de stilul dorit, alegand, de exemplu, ceainice pictate in culori pale sau recipiente cu etichete vechi, pentru un stil romantic sau vintage. Chiar voi puteti sa creati stilul dorit, lipind dantela, panza de sac sau diverse alte aplicatii pe borcane, sticle sau diverse recipiente metalice procurate din cutii de conserva curatate de eticheta.

Mai multe imagini cu diverse recipiente pentru flori puteti vedea aici.

Un singur tip de floare

Cu o floare potrivita, va fi o alegere care va conferi eleganta decorului, dar si un aer minimalist (mai ales daca alegeti sa folositi nu doar un singur tip de floare, ci si un singur fir de floare).

Scaune decorate cu flori

Husele de nunta sunt o optiune buna cand scaunele de sub ele nu arata prea bine sau nu se potrivesc cu decorul. Ne-am obisnuit cu ideea ca nici nu se poate altfel, daca vrem sa dam impresia invitatilor ca ne-am straduit cum se cuvine. Dar o sala plina de scaune acoperite de huse nu este singura optiune si nici nu este de prost gust ca scaunele sa fie diferite, daca sunt frumoase. Unele dintre aranjamentele florale va vor parea poate prea sofisticate, insa puteti opta pentru cateva panglici si un buchetel simplu, cu care sa puteti decora scaunele chiar voi. Mai multe idei pentru decorarea scaunelor gasiti in acest articol.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: