Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Inspiratie din noi tendinte
Tendinte nunti 2013 | Tendinte nunta 2014

Inspiratie din noi tendinte

by casanuntilor on aprilie 8, 2013

0 comentarii · 6293 vizite ·

Chiar daca nunta reprezinta cel mai bine stilul fiecaruia, tendintele, daca nu sunt urmate cu obstinatie, pot oferi o multitudine de surse de inspiratie.

Tendinte nunti 2013-20141. Aranjamente florale joase, sub clopote de sticla
In locul aranjamentelor opulente, agatate de tavan, sau al celor care se revarsa din vase inalte, cu picior, designerii propun un stil mai dinamic si mai prietenos pentru cei care nu stau pe scaune alaturate, dar vor totusi sa converseze: aranjamente florale cu un aer proaspat, dar elegant totodata, cu cateva flori viu colorate si verdeata, acoperite apoi cu diverse tipuri de vase transparente, din sticla, ca niste clopote. De remarcat in imagine ca in locul vasului care ar fi trebuit sa serveasca drept suport pentru flori este un fel de movilita de muschi si verdeata.

Tendinte nunti 2013-20142. Alege un cantec si fii DJ la propria nunta
Daca vreti sa dati acea nota de „altceva” propriei nunti, fiti DJ si alegeti-va cate un cantec. Dar nu conectand iPod-ul la boxe. Adica luati-o in serios, la fel cum faceti lectii de coregrafie pentru dansul mirilor.

Tendinte nunti 2013-20143. Servire cu atitudine
Cu siguranta ca invitatii vostri isi vor aminti mai degraba cum au fost prezentate gustarile, in loc de ce au mancat cu exactitate. Fiti creativi. In loc de un bol, alegeti pentru supa pahare cu picior inalt. La fel si cu alte alimente simple, cum ar fi o inghetata racoroasa, servita neconventional, ca in imagine.

Tendinte nunti 2013-20144. Bere in loc de martini
Renuntati la tavile pe care chelnerii le poarta printre invitati, cu nelipsitul martini. Optati pentru bere, dar in sortimente cat mai felurite.

Tendinte nunti 2013-20145. Decorarea scaunelor
Schimbati aspectul scaunelor, daca acestea arata bine, apeland la flori, voaluri fine sau panglici colorate si renuntati la husele grele, pana jos.

Tendinte nunti 2013-20146. Spatii lounge
Spatiul de receptie sau oricare altul va este la indemana poate fi transormat intr-unul lounge, cu cateva masute joase, din sticla, de diferite forme si dimensiuni, fotolii si canapele relaxante si doua-trei mese rotunde, inalte.

Sursa: www.wedding.theknot.com

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: