Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea I)
Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea I)

Modalitati simple de a-ti decora nunta (partea I)

by casanuntilor on februarie 22, 2015

0 comentarii · 6426 vizite ·

Cand ne imaginam nunta pe care o dorim, avem in cap nu doar rochia de mireasa, coafura si buchetul, ci si cum va arata locul petrecerii. Flori, lumina, muzica, mese, ideea este ca negresit vrem sa impresionam si vrem ca toata lumea sa se simta bine. Un decorator de nunti sau o agentie de organizare de evenimente, daca au competentele profesionale adecvate, pot da unui loc acea atmosfera pe care o dorim, fie ca este vorba despre un restaurant fara personalitate, de unul prea sobru ori de unul care, oricum ar fi, nu e cum am vrea noi sa fie.
Sugestiile de mai jos sunt pentru situatiile in care aveti o nunta cu un buget restrans (si nu doriti sa includeti in cheltuieli si agentia de organizare de evenimente) sau pentru cei carora va place sa va ocupati personal de tot ce inseamna organizarea propriei nunti.

Lumanari si felinare

Luminile naturale, provenite de la tot felul de lumanari si felinare, sunt calde si romantice, arata si in acelasi timp ascund, creeaza umbre miscatoare si straluciri moi, relaxante. Ideea nu este sa le puneti peste tot, ci acolo unde pot avea un anumit efect. Sunt potrivite pentru nuntile afara (mai ales cand aveti si un lac in apropiere), pentru a completa decorul meselor sau pentru acea zona lounge, destinata invitatilor care doresc un colt mai retras, despre care am vorbit intr-un articol precedent.

Si nu uitati de varianta felinarelor sau a suporturilor pentru lumanari care se pot agata.


Lampioane si ghirlande de lumini

Lampioanele sunt decoratiuni ieftine, dar de efect, pentru ca se intalnesc atat intr-o mare varietate de culori, cat si pentru ca reprezinta surse de lumina difuza, calda. In ceea ce priveste instalatiile luminoase, acestea sunt intr-o multitudine de forme, dimensiuni si culori si au calitatea de a oferi un aspect feeric, extrem de romantic.

Minimalism

Decorul minimalist este pentru adeptii stilului modern. Nu oricine poate aprecia acest stil si nu oricine il poate pune in practica. Puteti transforma un loc de o simplitate fara personalitate intr-un decor minimalist, dar asigurati-va ca aveti ideile si accesoriile potrivite. Nu uitati ca minimalismul nu inseamna prea simplu sau prea saracacios, ci un decor curat, redus la cateva elemente decorative cheie, dar cu multa personalitate.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: