Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Sunt baloanele lipsite de stil?
Sunt baloanele lipsite de stil?

Sunt baloanele lipsite de stil?

by casanuntilor on mai 19, 2015

0 comentarii · 5015 vizite ·

Parca baloanele au devenit la un moment dat prea ieftine, prea chinezesti, prea nepotrivite cu decorul, prea kitsch. Dar sunt oare baloanele lipsite de stil?
In primul rand baloanele s-au diversificat atat de mult incat pot fi oricum: in culori tari si vesele pentru o petrecere nesimandicoasa si lipsita de griji, semitransparente si in tonuri de alb, pentru o nunta romantica, in nuante pale, pentru o nota de vintage. Balonul este versatil, deci se poate potrivi multor tipuri de decoruri, daca stim sa alegem culorile, formele si tipul de aranjament. Si, nu in ultimul rand, este o decoratiune ieftina. Mult mai ieftina decat florile, de exemplu.
Dar cum putem folosi baloanele?

1. In poze
Poate ca va ganditi ca ati facut poze cu un balon in mana cand erati mici si cam atat. Si ca nu vi s-ar mai potrivi ipostaza asta, cu atat mai mult la propria nunta. Daca e asa, imaginile de mai jos nu vor avea darul de a va sustine parerea.


2. Ca decor
Iar aici intra nu doar holul de primire, unde au inceput sa se gaseasca si la noi masutele cu prajiturele si tot felul de decoratiuni, ci si zona barului, a meselor, zona exterioara si tot ceea ce reprezinta locul unde are loc o nunta.

3. Lasate sa zboare in aer
Unele dintre momentele in care putem da drumul in aer baloanelor cu heliu sunt iesirea de la starea civila sau finalul ceremoniei religioase.

4. Ca simbol
Daca aveti in minte idei precum: „dragostea ma face sa zbor” sau „dragostea pluteste in aer”, forma baloanelor va poate ajuta sa le exprimati foarte simplu pe tort, invitatii, carduri de masa sau marturii.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: