Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati “Forget me not”, noua colectie semnata Claudia Rawlings!
Rochii de seara si mireasa 2015 - 2016

“Forget me not”, noua colectie semnata Claudia Rawlings!

by casanuntilor on august 11, 2015

1 comentariu · 9124 vizite ·

Miercuri 3 iunie, in atmosfera speciala si eleganta oferita de palatul InSpayer, designerul Claudia Rawlings si-a lansat o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi.

claudia-rawlings-forget-me-not-2015-2016

“Forget me not” reuneste cele doua lumi ale creatoarei, absolventa a  Kent University  (Marea Britanie),  cu specializarile  Design Vestimentar si  Textile. Lumea teatrului englez, cu accente Shakespeariene,  de la Globe Theather sau  Royal Opera din Londra – colaborari ale creatoarei in ultimii ani – si motivele florale  traditionale romanesti. Motivele florale vin din Bucovina mamei sau din Teleorman, din locurile copilariei alaturi de bunicii din Romania.

O imbinare de etno floral cu teatrul medieval  britanic,  colectia” Forget me not”  devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat ateleriul de la Bucuresti.

O prezentare exclusivista si inedita din care nu a lipsit vedeta serii si a colectiei, o rochie al carei material are peste 100 de ani, material gasit in podul casei cumparata de parintii creatoarei in inima Ardealului. O rochie deosebita, prezentata pentru prima oara in public, cu intreaga sa poveste plina de mister si o energie speciala ce transcede dintr-un tinut de vis si de poveste.

Atentia la detalii, finisajul manual, inspiratia din culorile padurii dar si transparentele si contrastele neasteptate de texturi, alaturate creativ, definesc “Forget me not”.

O colectie cu totul aparte, o creatoare ce alatura doua lumi asimilate in profunzime si aduse acum catre public printr-o imbinare cu totul deosebita intre culturi, sentimente si  texturi, exprimand toate aceste stari speciale.

Vom reveni cu imagini, pe masura ce ne parvin.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

{ 1 comentariu… citeşte-l mai jos sau adauga comentariul tău }

valentina iunie 3, 2015 la 11:52 pm

inedite si superbe! felicitari!

Răspunde

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: