Rochii mireasa | Nunti 2023 Noutati Cele mai sexy rochii de mireasa din colectiile primavara/vara 2014, de la New York
Cele mai sexy rochii de mireasa din colectiile primavara/vara 2014, de la New York

Cele mai sexy rochii de mireasa din colectiile primavara/vara 2014, de la New York

by casanuntilor on mai 17, 2013

0 comentarii · 6872 vizite ·

In luna aprilie a acestui an, creatorii de rochii de mireasa au lansat deja, la New York, colectiile pentru 2014. Dar nu tendintele pentru 2014 reprezinta subiectul acestui articolul, ci cum arata propunerile marilor case de moda pentru rochiile care nu sunt pentru orice mireasa: rochiile sexy.
Cum spuneam intr-un articol anterior, nunta, cu tot ce cuprinde ea, de la decor, pana la pantofi, trebuie sa va reprezinte stilul. Adica sa sa fie in conformitate cu personalitatea voastra. In acest caz, de ce ar parea subiect tabu rochiile sexy de mireasa? Ele nu pot decat sa se potriveasca celor care sunt adeptele stilului provocator. Oare chiar vrem sa fim altcineva in ziua pe care o consideram una dintre cele mai importante zile din viata noastra? Si nu uitati: sexy nu inseamna vulgar sau de prost gust, iar cele 7 rochii pe care vi le prezentam in continuare apartin unor creatoare extrem de apreciate.

rochie de mireasa Rita Rivienis_Casa de Moda RiviniRita Vinieris: este creatoarea de origine italiana a brandului Rivini, creatiile ei regasindu-se in multe dintre publicatiile de profil din strainatate. Se adreseaza miresei moderne, sic, dar careia ii place luxul.

Reem Acra: creatoarea de origine libaneza, faimoasa pentru broderiile sale, ale carei creatii sunt purtate de vedete precum Angelina Jolie, Halle Berry, Catherine Zeta-Jones sau Jennifer Love Hewitt.rochie de mireasa Anne BargeAnne Barge: rochiile ei de mireasa par se inspira din rochiile de epoca, dar Anne Barge a adaptat taietura clasica stilului miresei moderne.

rochie de mireasa Gemy MaaloufGemy Maalouf: o alta creatoare de origine libaneza, fondatoarea Casei Gemy. Ca si Rita Vinieris, se adreseaza femeii moderne si cu atitudine, tanara si activa, dar in acelasi timp extrem de sofisticata.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: