Rochii mireasa | Nunti 2022 Noutati 5 trenduri pentru buchetul de mireasa: tendinte 2014
5 trenduri pentru buchetul de mireasa: tendinte 2014

5 trenduri pentru buchetul de mireasa: tendinte 2014

by casanuntilor on mai 30, 2014

0 comentarii · 6873 vizite ·

Bujorii, ranunculusul, hortensia sau trandafirii de gradina sunt unele dintre cele mai folosite flori pentru buchetele de mireasa din 2014. Printre ele, verdeata rebela, in linii curgatoare, pentru un aer de naturalete si bogatie. Daca rochia este insa complicat dantelata, un buchet simplu pare mai potrivit. Dar nu in alb si verde, pentru ca diferite de combinatiile clasice sunt cele promovate de noile trenduri. Pe scurt, in articolul acesta, 5 dintre pricipalele tendinte ale buchetelor de mireasa din 2014. Mai pe larg, vom reveni ulterior asupra fiecareia dintre ele.

1. Alte combinatii cromatice

Propunerile de combinatii cromatice renunta la clasicul alb + verde si aduc in fata nuante precum rozul, galbenul, albastrul sau violetul. Nuantele discrete, pale, pentru un plus de romantism, ori pete de culoare puternice, contrastante.
2. Alte flori

Mai putine orhidee in buchetele de mireasa si mai multe flori cat mai putin obisnuite ori poate chiar cat se poate de obisnuite, dar mai putin folosite pana acum in buchetele de mireasa. Cu cat mai multe si mai diversificate, adunate laolalta intr-un manunchi bogat, cu atat mai bine.


3. Buchet simplu si elegant pentru rochiile complicate

Daca detaliile rochiei sunt complicate si dantelate, un buchet simplu este varianta cea mai corecta si mai eleganta.


4. Atmosfera de gradina

Este un trend romantic, care aduce in buchete elemente specifice unei gradini, cum ar fi frunzele de feriga sau iedera, florile parfumate, precum iasomia, sau florile cu multe petale, precum ranunculus, bujori, trandafiri de gradina sau dalii.


5. Flori salbatice

Este varianta ideala pentru cele care vor buchete de mireasa ieftine si au o nunta romantica sau una campeneasca, rustica. Propuneri de flori: albastrele, lacramioare, musetel sau margarete.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: