Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Lista de Casatorie, “sora educata” a Plicului cu Bani!
Lista de Casatorie, “sora educata” a Plicului cu Bani!

Lista de Casatorie, “sora educata” a Plicului cu Bani!

by casanuntilor on februarie 14, 2014

0 comentarii · 5751 vizite ·

Povestea listei de casatorie are o istorie lunga si incepe in Evul Mediu. In cateva cuvinte insa lucrurile stateau cam asa: se obisnuia ca invitatii sa duca darurile pentru viitorii miri parintilor acestora, cu cateva zile inainte de nunta. Odata cu trecerea timpului, a aparut chiar si obiceiul de a publica lista de casatorie in ziarele locale, precizandu-se numele celor care faceau cadouri, uneori insotite de sumele respective.

Astazi a alege sa iti faci nunta avand o Lista de casatorie este un gest civilizat,  elegant si cosmopolit! Elimini astfel intrebarile si situatiile stanjenitoare care pot aparea inainte, odata cu sau dupa inmanarea a unor sume de bani dar mai ales elimini posibilitatea de-a devenii in cea mai frumoasa zi a vietii tale Regina Cadourilor Inutile!  Nu numai ca nu ai nevoie de trei aspiratoare, o vacanta la Amara sau o lenjerie de pat mov dar mai ales nu ai nevoie de lucruri care nu te reprezinta in noua ta viata si nu se armonizeaza cu gustul,statutul sau preferintele tale sau al partenerului tau! Alegand sa ai la nunta o LISTA DE CASATORIE/LISTA DE CADOURI iti incepi viata inconjurata nu doar de cel pe care il iubesti ci si de lucruri frumoase, alese pe gustul tau, valoroase, care iti vor marca dar si aminti intotdeauna importanta si bucuria momentului  casatoriei.

Nimic mai simplu, asadar, sa alegeti cateva magazine in care sa faceti o selectie de obiecte preferate, de aici in colo magazinul asumandu-si toata treaba!! Pentru arta mesei (seturi pentru masa din portelan, cristal sau argint dar si decoratiuni interioare si obiecte de uz personal), va propunem produsele AZAY. Toate obiectele pe care le veti descoperi aici reprezinta nu doar obiecte utile, ci si estetice, create de artizani renumiti ceaa ce  confera fiecarei piese, cu timpul o valoare din ce in ce mai mare!  Sunt adevarate “mici investitii” inteligente in calitate si design facute la inceput de drum ! Iar obiectele cu care ne inconjuram contribuie esential la creearea unor stari anume si a momentelor pretioase petrecute in intimitatea caselor noastre. Ele devin parte din modul nostru de viata si vorbesc fara cuvinte despre personalitatea, stilul si valorile  pe care le avem sau la care aspiram. Si nu uitati, NASII vostri merita un cadou pe care sa il iubeasca si sa le aminteasca de voi, cu drag si admiratie!

Vera WangLa AZAY veti regasi creatiile renumitei creatoare americane Vera Wang , ce a propus brandului englez Wedgwood o colectie de un bun gust desavarsit. Celebrele ei de acum teme preferate: combinatiile florale delicate, panglicile si fundele mari si elegante sunt puse in valoare exceptional pe albul celui mai fin portelan Bone China. A creat de asemnea modele rafinate pentru pahare de sampanie din cristal de exemplu dar si decoratiuni si obiecte de uz personal argintate (oglinzi, rame foto, casete de bijuterii etc) . In designul acestor linii Vera Wang, celebra de asemenea prin curajul cu care a introdus accentele negre in constructia rochiilor de mireasa (flori, panglici, cordoane, borduri ) foloseste motive preluate din colectiile ei de mariaj, de exemplu faimoasa fundita a iubirii – colectia Love Knots-,   trandafirii albi (Lace Bouchet) si accentele elegante de negru (With Love Noire) . Produsele Vera Wang pentru aranjarea mesei sunt atemporale, imbina perfect traditia cu modernitatea si sunt aduse la rang de adevarate obiecte de arta. Inconjurati de astfel de piese momentul dedicat ritualului mesei, fie ca este vorba despre o cina in doi sau de servirea cafelei sau a unei cine cu prietenii dragi , se transforma in timp de calitate petrecut pentru tine, cu oamenii care conteaza!

Lista de casatorie Azay / cadouri nunta Vera WangLista de casatorie de la Azay pune la dispozitia viitorilor miri un portofoliu select de producatori premium de cristal, portelan si obiecte argintate, piese semnate de designeri celebri (Vera Wang, Clive Christian, Jasper Conran, Monique Lhuillier), de Star-Chef Renumiti (Gordon Ramsay, Donna Hay) si de producatori cu experienţa de sute de ani: JL Coquet – portelan de Limoges (1824); Mario Cioni, Salviati (1859) – cristal italian; Wedgwood (1754) – portelan englezesc;  Arthur Price of England (1902) , ultimii doi fiind Furnizori ai Caselor Regale si Princiare din intreaga lume.


Un consultant AZAY va sta la dispozitie in deschiderea unei Liste de Cadouri,va poate indruma in alegerea obiectelor care va vor infrumuseta viata, iar un sistem performant, online permite vizualizarea in timp real a Listei de casatorie. Expertii Azay garanteaza flexibilitate si creativitate in managementul Listei in asa fel incat invitati care si-ar dori sa va fie oaspeti sa se simta ei insisi minunat in alegerea cadourilor!

Detalii despre Lista de casatorie/Lista de cadouri pe : www.azay.ro si la magazinele AZAY din Calea Victoriei nr.134, Bucuresti  Tel.: +40213100507 / +40721203809 sau e-mail: office@azay.ro

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: