Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Targul de nunti “Petreceri de vis”, Expo Arad, 21-23 februarie 2014
Targul de nunti “Petreceri de vis”, Expo Arad, 21-23 februarie 2014

Targul de nunti “Petreceri de vis”, Expo Arad, 21-23 februarie 2014

by casanuntilor on ianuarie 20, 2014

0 comentarii · 3538 vizite ·

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, prin direcția specializată de târguri și expoziții, organizează cea de-a șaptea ediție a târgului „Petreceri de vis”.
Statistica ediției anterioare, cu 70 de firme expozante din România și Ungaria și cu aproape 4.000 de vizitatori, ne încurajează ca anul acesta să ne consolidăm poziția de lider în organizarea târgurilor în domeniul nunților și evenimentelor private din vestul României.

Targul de nunti Petreceri de vis 2014Așadar, ulterior zilei îndrăgostiților, Expo Arad pune la dispoziție spațiul perfect de întâlnire dintre viitorii miri și cei specializați care îi vor îndruma să își organizeze evenimentul așa cum au visat. Peste 80 de firme de profil și-au luat angajamentul că vor prezenta și anul acesta ultimele noutăți și tendințe în materie de rochii de mireasă și costume pentru miri, ținute de seară, pantofi, bijuterii și accesorii, aranjamente florale, locații pentru petreceri, servicii foto-video și sonorizare, coafuri și machiaje, agenții de turism, servicii de catering, torturi și prăjituri, decorațiuni, invitații, meniuri etc.

Organizatorii pregătesc vizitatorilor și un program conex care să îi inspire în organizarea propriei petreceri: concerte muzică live, spectacol cvintet de coarde și pian, demonstrații și degustări de cocktail-uri etc. Tot viitorii miri rămân răsfățații acestui eveniment, expozanții și organizatorii pregătindu-le o tombolă cu premii atractive.
Cei interesați de reușita organizării propriului eveniment sunt așteptați la târgul Petreceri de vis la Expo Arad în perioada 21-23 Februarie 2014.

Program vizitare:
Vineri, 21 Februarie: 11 – 20
Sâmbătă, 22 Februarie: 10 – 20
Duminică, 23 Februarie: 10 – 18

Bilet intrare: 5 lei
Organizator: Dra Gabriela Bora, e-mail: gabriela.bora@ccia-arad.ro

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: