Rochii mireasa | Nunti 2022 Noutati Targul pentru Nunti – Constanta – 5-7 aprilie 2013
Targul pentru Nunti - Constanta, 5-7 aprilie 2013

Targul pentru Nunti – Constanta – 5-7 aprilie 2013

by casanuntilor on martie 21, 2013

0 comentarii · 2865 vizite ·

Nunta perfectă începe cu o organizare perfectă!

Târgul pentru Nunți, ajuns la cea de-a X-a ediţie

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada  5 – 7 aprilie 2013, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo – Mamaia), cea de-a X-a ediție a Târgului pentru Nunți, cel mai important eveniment de profil din zona Dobrogei.

Aşteptat, an de an, cu mare nerăbdare, de viitorii miri, evenimentul oferă cele mai rapide și avantajoase soluții pentru organizarea unei nunţi perfecte,indiferent de bugetul alocat. Târgul pentru Nunți propune o ofertă variată şi atractivă, sute de rochii de mireasă şi costume de mire, din cele mai recente colecţii ale caselor de modă din regiune şi din ţară, bijuterii, accesorii, torturi, artificii, flori şi aranjamente florale, servicii foto-video, consultanţă de specialitate şi, nu în ultimul rând, discount-uri semnificative.

Într-un cadru elegant, pe o suprafață de aproximativ 2.000 de mp, peste 50 de firme specializate, din Constanța și din țară, le vor oferi celor interesați o gamă completă de produse, accesorii și servicii, în cele mai noi tendințe din domeniu.

Cea de-a X-a ediţie a Târgului pentru Nunţi îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte speciale, concursuri şi tombole atractive! Un weekend de miere la Braşov, clipe de răsfăţ şi tratamente SPA şi multe alte premii!

Program de vizitare:

În perioada 5 – 6 aprilie 2013: 10.00 – 20.00

Duminică, 7 aprilie 2013: 10.00 – 16.00

 Targul pentru Nunti – Constanta – 5-7 aprilie 2013

Detalii despre eveniment, concursuri şi tombole, pe site şi pe pagina de Facebook a Târgului pentru Nunţi:

www.expoconstanta.ro

www.facebook.com/TargNuntiConstanta

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: