Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati Rochii pentru orice mireasa: Allure Bridals
Rochii pentru orice mireasa: Allure Bridals

Rochii pentru orice mireasa: Allure Bridals

by casanuntilor on iunie 27, 2014

0 comentarii · 5032 vizite ·

Dintr-un simplu magazin deschis in 1998, Allure a devenit un brand international extrem de popular, datorita, printre altele, adresabilitatii extinse si preturilor rezonabile. Mottoul lor: “Orice mireasa trebuie sa se simta cel putin minunat in ziua nuntii ei”. Iar pentru aceasta, Allure aduce o croiala impecabila, materiale de calitate, dantela delicata si detalii sofisticate.

Colectia Allure Bridals: este colectia creata pentru a da atentie detaliilor – aplicatii florale, borduri, drapaje perfecte.Colectia Allure Romance: colectia romantismului, reprezentat cel mai bine, cum altfel, prin dantela si croiala tip printesa, dar si prin cea care urmareste silueta, aici folosindu-se materiale moi, feminine.

Colectia Allure Couture: este colectia materialelor si aplicatiilor luxoase, foarte elegante, precum satinul si dantela.

Colectia James Madison: colaborarea dintre Allure si designerul James Madison a dat nastere unei colectii moderne, inovatoare si sofisticate, dar din care nu lipsesc accentele romantice.

Colectia Allure Modest: merge pe ideea ca Allure se adreseaza tuturor mireselor, colectia fiind pentru miresele care nu doresc un decolteu foarte adanc, dar in acelasi timp o rochie cu stil, nu cuminte si lipsita de personalitate.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: