Rochii mireasa | Nunti 2024 Noutati Rochiile de mireasa Ines Di Santo: colectiile pentru toamna-iarna 2014 si colectia primavara-vara 2015
Rochiile de mireasa Ines Di Santo: colectiile pentru toamna-iarna 2014 si colectia primavara-vara 2015

Rochiile de mireasa Ines Di Santo: colectiile pentru toamna-iarna 2014 si colectia primavara-vara 2015

by casanuntilor on noiembrie 25, 2014

0 comentarii · 6807 vizite ·

Nascuta in Italia, crescuta in Argentina si educata la cele mai bune scoli de design vestimentar din Europa, Ines Di Santo aduce cu ea influente din stiluri vestimentare diverse, la care se adauga o trasatura definitorie pentru ea: feminitatea romantica. Este unul dintre cei mai cunoscuti, apreciati si premiati designeri internationali, cu creatii care au fost purtate pe covorul rosu al multor evenimente importante. In ultimii ani, i s-a alaturat si Veronica Di Santo, fiica ei, cea care a adaugat paleta de culori pastel si inspiratiile art deco, pentru o eleganta mai relaxata si tinereasca.

Colectiile pentru rochiile de mireasa urmaresc obsesia pentru romantic, tind spre extravaganta si luxul creatiilor haute couture si combina cele mai fine tuluri din Anglia si Franta, cu matasea italiana si elegantele broderii vintage. Niciunei creatii nu ii lipseste acea caracteristica a tinutelor de lux, care poate fi data de materialele scumpe, cristalele Swarovski, penele de strut sau complicata dantela de Alecon.

Cum vede Ines Di Santo rochia de mireasa? “O rochie de mireasa este expresia personalitatii mirese. Rochia trebuie sa ii completeze tinuta, gesturile, stilul personal si aura. Ziua nuntii este acea sansa de a avea un moment de covor rosu.”

Colectia toamna-iarna 2014 Couture

O colectie senzuala si stralucitoare, caracterizata printr-un melanj de tesaturi usoare si prin dantela de inspiratie art deco.Colectia toamna-iarna 2014 Luxe

O eleganta jucausa si o nota contemporanta. Materialele sunt fluide, infloriturile cochete, iar croielile dintre cele mai populare: A Line, trompeta sau clasica rochie de bal.

Colectia primavara-vara 2015

Colectia pentru primavara-vara 2015 a fost inspirata de verdeata luxurianta, campurile si gradinile de flori. Nuante din natura si dantela cu trimiteri botanice, amintind atat de randurile meticulos aranjate de lalele, cat si de gradinile salbaticite si libere din zonele rurale ale Angliei.

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: