Rochii mireasa | Nunti 2020 Noutati Polus Wedding Days – 15-17 feb 2013 – Polus Center Cluj
Polus Wedding Days 2013 | Targuri nunti Cluj 2013

Polus Wedding Days – 15-17 feb 2013 – Polus Center Cluj

by casanuntilor on ianuarie 17, 2013

0 comentarii · 2620 vizite ·

Agenţia de publicitate Publisys, în parteneriat cu Centrul Comercial Polus Center Cluj, organizează în perioada 15-17 februarie 2013, prima ediţie a Polus Wedding Days, la Cluj-Napoca.

Polus Wedding Days - Targ de nunti ClujPolus Wedding Days este o manifestare expoziţională profesionistă ce întruneşte companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive. Toate grijile mirilor fiind preluate de către profesionişti, acestora nu le rămâne decât să savureze momentul cel mai important din viaţa lor, iar la sfârşit să rămâna cu o amintire plăcută.

Acum, la începutul unui nou sezon de nunţi, Polus Wedding Days prezintă în cadrul acestui târg cele mai noi tendinţe în domeniul organizării de evenimente festive. Evenimentul oferă publicului său ţintă diverse produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbrăcăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumuseţare, florării, servicii de entertainment etc. În cadrul târgului din 15-17 februarie de la Polus Center, vor avea loc programe artistice şi concursuri cu premii şi surprize.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului: www.polusweddingdays.ro  şi pe Facebook: www.facebook.com/PolusWeddingDays.

Polus Wedding Days este un eveniment organizat de către profesionişti cu o experienţă de 20 de ani în organizarea de târguri şi expoziţii: Publisys  – agenţie de publicitate full-service şi Polus Center - cel mai mare Centru Comercial din Transilvania.

Ioana Popescu

tel – 0744.549.747

www.publisys.ro

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: