Rochii mireasa | Nunti 2023 Noutati Dresuri pentru mirese, pictate manual – “Bride My Legs” by Laura Bucur
Dresuri pentru mirese pictate manual - Bride My Legs by Laura Bucur

Dresuri pentru mirese, pictate manual – “Bride My Legs” by Laura Bucur

by casanuntilor on septembrie 28, 2012

0 comentarii · 3005 vizite ·

Dupa lansarea din 2010 a brandului Ham Ham, Laura Bucur aduce in 2012 si o linie creata special pentru mirese – Bride My Legs.

Daca domnisoarele si doamnele indraznesc si incalta Ham Ham cu o tinuta de zi sau de seara, de ce nu si in ziua cea mai importanta din viata lor? Pentru asta Laura Bucur a extins brandul Ham Ham cu linia “Bride My Legs” – dresuri pentru mirese, pictate manual.


In toamna lui 2012, Bride My Legs lanseaza trei provocari viitoarelor mirese, la Targul Ghidul Miresei, ce se va desfasura intre 28 – 30 septembrie, la Romexpo.

Dresuri mirese pictate manual - Something blue“Something blue”, un model dantelat pe piciorul stang, deasupra genunchiului, inspirat de ideea de “ceva albastru”.

 

 

 

Dresuri mirese - Butterfly in my stomach“Butterfly in my stomach”, pe fiecare gamba, in lateral, cu un fluture diferit, din culoare speciala aurie si pietricele aurii, tip portjartier, de culoarea vaniliei. “Butterflies” de la indragosteala, cu fluturasii in stomac, plus emotiile dinaintea marelui eveniment.

 

 

 

 

 

Dresuri mirese pictate manual - Hell yes“Hell,Yes!”, in spatele picioarelor, textul este la baza, la tendonul lui Ahile, incepe cu o fundita care are o piatra argintie si se continua intr-o linie. “Hell,Yes!”, un fel de “la naiba, s-o fac si pe asta”.

Pentru miresele care vor sa le fie transpusa, pe dresuri, propria poveste, tema nuntii, si orice alte idei nastrusnice, Laura Bucur ofera si serviciul de personalizare. Preturile pentru dresurile din colectia Bride My Legs sunt cuprinse intre 70 ron si 100 ron, iar pentru desenele personalizate, in functie de complexitatea acestora, se adauga aproximativ 35 ron.

Povestea lui Ham Ham

Laurei Bucur i-au placut dintotdeauna ciorapii viu colorati, purtati in cele mai neasteptate combinatii. Multa vreme a tanjit dupa tipare speciale, si cum pe piata din Romania nu si-a gasit modelele dorite, a decis sa le creeze chiar ea.

Astfel a luat nastere Ham Ham, un concept unic, care adauga un plus de culoare peisajului tern care ne inconjoara. Logo-ul Ham Ham infatiseaza un caine stilizat si este usor de retinut tocmai datorita trimiterilor evidente la perioada in care cu totii ne doream sa avem acasa un animal, iar parintii se opuneau cu indarjire.

Dresurile Bride My Legs pot fi comandate de pe www.laurabucur.ro si facebook.com/HamHamTights.
Dresuri mirese - Bride My Legs by Laura Bucur

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este:

Roxana Radu
0748.087.022
creion@pratelier.ro
www.pratelier.ro
facebook.com/Pratelier
twitter.com/PRatelier_ro

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: