Rochii mireasa | Nunti 2021 Noutati Regulament CONCURS “MELANY BRIDE”

Regulament CONCURS “MELANY BRIDE”

by casanuntilor on ianuarie 1, 2013

0 comentarii · 2651 vizite ·

REGULAMENTUL CONCURSULUI “MELANY BRIDE”

 

Perioada desfasurarii concursului: 30 ianuarie – 30 aprilie 2013

 

Organizatorii concursului: SC MELANY BRIDE SRL cu sediul in CONSTANTA, Str. DECEBAL, Nr. 68, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/421/2013, Cod Unic de Inregistrare RO 29392883, reprezentata legal prin MELANIA RADULESCU in calitate de Manager, si SANDU ADRIAN DUMITRU PFA, avand sediul in Bucuresti, Str. Ion Brezoianu Nr. 26-32, Ap.58, inregistrat la Registrul Comertului cu nr. F40/3034/23.11.2005, Cod Unic de Inregistrare RO21081326, reprezentata legal prin Sandu Adrian Dumitru, in calitate de Manager, numiti in cele ce urmeaza “organizatorii”.

 

Durata concursului: 30 ianuarie – 30 aprilie 2013

 

definitii

 

concurs – se desfasoara exclusiv in mediu virtual, pe site-ul www.casanuntilor.ro, numai pentru un grup restrans de utilizatori CasaNuntilor.ro, si anume, utilizatorii inscrisi in portal cu un Cont de Miri activat pe durata desfasurarii concursului.

 

pagina concursului – adresa de web a paginii dedicate concursului: http://www.casanuntilor.ro/noutati/concursuri/mega-concurs-melany-bride-rochii-de-mireasa-allure-bridals-alyce-designs-colectia-lux-2013/

miri – persoane necasatorite, care pot face dovada faptului ca urmeaza sa se casatoreasca anul acesta sau in anul 2014 (Ex: dovada programare la starea civila; dovada rezervare restaurant sau biserica etc.)

conditii de participare

Participarea la acest concurs este o acceptare tacita a prezentului regulament. Participantii la concurs trebuie sa aiba minim 18 ani si sa indeplineasca conditiile mentionate in prezentul regulament si pagina Concursului. Pot participa la concurs persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, care indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament, cu exceptia angajatilor companiilor implicate in organizarea concursului si rudelor de gradul intai ale acestora. Mirii se pot inscrie o singura data. Nu se accepta inscrieri pentru acelasi eveniment de pe mai multe adrese de email sau care contin date de identificare eronate sau incomplete. In caz contrar, participantii sunt descalificati.

premii

Premiile din cadrul acestui concurs sunt oferite de Organizatorul MARSHA FASHION SRL si pot fi consultate in pagina Concursului.

desemnarea castigatorilor

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul Concursului prin tragere la sorti, organizata de portalul sub egida caruia se desfasoara acest consurs, CasaNuntilor.ro, prin reprezentantul sau SANDU ADRIAN DUMITRU in calitate de Manager. Tragerea la sorti se va efectua in mod automat in data de 30.04.2013, iar premiile vor fi inmanate in 10.05.2013, pe baza unui act de identitate la sediul SC MELANY BRIDE SRL din Constanta, Str. Decebal Nr.68.

Organizatorii vor extrage 3 rezerve, pentru eventualitatea in care unii dintre castigatori nu indeplinesc toate conditiile afisate in prezentul regulament si pagina Concursului. In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in maxim 5 zile de la data extragerii, se va apela la rezervele extrase. Va fi contactata prima rezerva si ciclul se va relua pana la validarea unui castigator.

Pentru a primi premiul, concurentii selectati trebuie sa raspunda telefonic sau la mesajele organizatorilor in maxim 5 zile de cand acestia au inceput sa ii contacteze. Participantii au obligatia de a raspunde personal mesajelor primite din partea Organizatorilor si de a prezenta datele lor de identificare solicitate de catre acestia. Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea cu privire la identitatea persoanei care raspunde apelului si nici pentru datele de identificare necesare validarii castigatorului, oferite de acesta. Orice abatere atrage descalificarea participantului din concurs.

Castigatorii valizi vor fi afisati pe site la data de 08.05.2013.

Daca persoana castigatoare se afla in imposibilitatea de a intra in posesia premiului (boala, forta majora sau alte situatii asemanatoare), premiul va putea fi ridicat de o persoana imputernicita legal de castigator pentru a ridica premiul.

Premiul castigat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu poate fi acordata contravaloarea lui in bani. Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide oricand incetarea sau prelungirea concursului, incetarea atribuirii premiului sau suplimentarea premiilor, modificarea termenilor concursului.

responsabilitatea

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea in cazul niciunei situatii create in urma participarii la Concurs. De asemenea, organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio situatie ce poate determina imposibilitatea participarii utilizatorilor CasaNuntilor.ro la concurs sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau a cazurilor de forta majora. Validarea participarii la Concurs si extragerea castigatorilor va fi realizata exclusiv de catre Organizatori, nefiind admise alte variante in acest sens. Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea la acest concurs implica acordul castigatorului ca numele si premiul sa poata fi publicate de catre organizator.

conditiile de acordare a premiilor

Premiile vor fi acordate castigatorilor cu obligatia ca acestia sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • castigatorul trebuie sa fi indeplinit toate conditiile cerute in pagina Concursului
  • castigatorul trebuie sa nu fie casatorit si sa faca dovada faptului ca urmeaza sa se casatoreasca anul acesta sau in anul 2014 (Ex: dovada programare la starea civila; dovada rezervare restaurant sau biserica etc.)
  • castigatorul sa nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii acestui regulament
  • castigatorul sa raspunda mesajelor din partea organizatorilor in maxim 5 zile de la primirea rezultatului Concursului.
  • sa prezinte actul de identitate in original la momentul incheierii procesului verbal de primire a premiului.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 (art. 48-56) si cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acesta nu are nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului, formulare incomplete sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului.

taxe, impozite si alte cheltuieli

Orice taxe, impozite sau alte obligatii financiare legate de premiul castigat vor fi suportate de catre castigator.
Organizatorul S.C. MARSHA FASHION SRL va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta intre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil, fiind impozit final.
De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului. Orice taxe, impozite sau alte obligatii financiare legate de premiul castigat vor fi suportate de catre castigator.

reclamatiile

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face in scris, in termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele litigii aparute intre organizatori si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

publicarea regulamentului

Acest regulament poate fi accesat gratuit de catre orice persoana interesata la adresa http://www.casanuntilor.ro/noutati/concursuri/regulament-concurs-melany-bride-primavara-2013/, intre 23 ianuarie – 10 mai 2013.

 

Melania Radulescu                                                   Sandu Adrian Dumitru

Manager                                                                      Manager

S.C. MELANY BRIDE SRL                                     SANDU ADRIAN DUMITRU PFA

Melany Bride                                                              CasaNuntilor.ro

S-AR PUTEA SA TE INTERESEZE SI:

Lasa un comentariu

Articolul precedent:

Articolul urmator: