Rochii mireasa 2020


TARA COLLECTION BY SCARLETT CLOTHINGContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Bd. Iuliu Maniu nr. 7, sector 6
Tel: 319.16.97 / 319.16.99 Fax: 316.44.70
Email: office@tarafashion.ro
www.tarafashion.ro   Vezi foto

Tara este marca potrivita pentru orice femeie si orice ocazie. Colectiile noastre sunt concepute pentru a fi in pas cu moda si schimbarile, pentru a va asigura confortul si buna dispozitie si pentru a va ajuta sa va faceti remarcata prin ceea ce va caracterizeaza. Inca de la lansarea marcii in anul 2003, hainele noastre au ajuns la cumparatoarele din intreaga tara prin intermediul unei retele nationale de distributie. Acum, prin acest site de vanzari on line, speram sa simplificam drumul catre hainele pe care le doriti.

Tara este o marca a Scarlett Clothing International, cunoscuta pe piata romaneasca ca producator si distribuitor de confectii. Firma Scarlett a fost fondata in 1997, cu 80% capital romanesc si 20% capital britanic si si-a inceput activitatea cu confectii pentru export, lucrand pentru Etam, TopShop, Dorothy Perkins, C&A, Bay Trading, Freemans, Naf-Naf, Oasis, H&M. In prezent Scarlett produce atat confectii pentru export cat si liniile proprii de vestimentatie "Tara Collections".

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Tinute de ocazie / Rochii de seara
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
TARA COLLECTION BY SCARLETT CLOTHING, rochii de seara roman, magazine rochii seara, rochii de ocazie
^sus

Tinute de ocazie / rochii de seara: TARA COLLECTION BY SCARLETT CLOTHING magazin furnizor poze si modele pentru magazine rochii seara, rochii de ocazie 2020 si tinute ocazie Roman, rochii seara Roman, rochii elegante, rochii ieftine, modele rochite unicat, designer de moda, creatori de moda, inchirieri rochii si vestimentatie de ocazie. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 802 poze tinute de ocazie / rochii de seara !
Tinute de ocazie / Rochii de seara Roman

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion