Rochii mireasa 2024


Hanul UrsilorContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Targu Neamt, D.n. la kilometrul 1 de Tg.Neamt-Humulesti
Tel: 0233 251364 Mobil: 0726 143784
Email: hanul_ursilor@yahoo.com
www.hanulursilor.as.ro   Vezi foto

Amplasare
Hostelul "Hanul Urşilor" este situat īn judeţul Neamţ pe D.N. la kilometrul 1 de TgNeamţ-Humuleşţi. Excelenta amplasare a hostelui in imediata apropierea a orasului Targu Neamt, ofera turistilor posibilitatea de a vizita numeroase obiective turistice cum ar fi: Casa Memorială I. Creangă, M. Sadoveanu, Veronica Micle, Rezervaţia de zimbri, M-rea Neamţ, Secu, Sihăstria, Sihla, Agapia, Văratec, Cetatea Neamţ, Muzeul de artă populară Nicolae Popa Tārpeşti.

Restaurant
Restaurantul are o capacitate de 250 locuri. Meniul este diversificat si pregatit cu cea mai mare atentie astfel incat sa satisfaca toate cerintele clientilor.

Hotel
Īn peisajul Moldovean hostelul "Hanul Urşilor", se distinge prin calitatea ireproşabila a serviciilor,seriozitate, profesionalism, pentru satisfacerea clienţilor săi. Situat īn imediata apropiere a oraşului Targu Neamt, pensiunea deţine spaţii proprii de parcare.

Cazarea este oferită, īn cadrul hotelului "Hanul Urşilor" īn spaţii de cazare de categoria 2 stele, totalizānd 12 camere cu 30 de locuri, īn următoarea structură:
Hostel "Hanul Ursilor"
- 7 camere cu doua locuri
- 1 camera cu 3 locuri
- 1 camera cu 4 locuri
Popas turistic "Secu" (la 2 km de Manastirea Secu)
- 4 camere cu doua locuri
- 2 camere cu 3 locuri

Toate camerele sunt dotate cu telefon, televizor şi cu grup sanitar propriu.

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Restaurante
Cazare hoteluri
Orase deservite:

Targu Neamt
Etichete:
Hanul Ursilor, restaurante nunti targu neamt, restaurante de nunta, firme catering, restaurante nunta
^sus

Restaurante: Hanul Ursilor magazin furnizor poze si modele pentru restaurante nunti, restaurante de nunta, firme catering, restaurante nunta 2024 si restaurante nunti Targu Neamt, restaurante nunti, restaurante pentru nunta, localuri nunti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 298 poze restaurante !
Restaurante Targu Neamt

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.