Rochii mireasa 2021


5 STARS LIMOContacteaza
Voteaza 2.7 din 26 voturi
Mobil: 0723.336.259 / 0722.331.340
Email: contact@rentalimo.ro
www.rentalimo.ro   Vezi foto

VA OFERIM O GAMA LARGA DE SERVICII SI TRANSPORT DE 5 *

Autoturismele si microbuzele din parcul auto pe care il detinem sunt elegante si, dispun de toate dotarile necesare unui grad deosebit de confort, anul de fabricatie incepand de la 2001-2003.

Mercedes Benz Clasa E este cu siguranta cel mai recunoscut Mercedes din lume. Aspectul acestui sedan de clasa medie este dat de o combinatie unica de elemente ce imbina armonios luxul, sportivitatea si siguranta intr-un mod neegalat de nici o alta masina Mercedes.

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Limuzine / Trasuri / Masini de epoca
Transport invitati
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
Inchirieri limuzine pentru transport miri, inchiriere limuzine bucuresti, masini de epoca, inchirieri limuzine, nunti, trasura nunta
^sus

Limuzine / trasuri / masini de epoca: 5 STARS LIMO magazin furnizor poze si modele pentru inchiriere masini de epoca, inchirieri limuzine, nunti, trasura nunta 2021 si limuzine Bucuresti, trasuri Bucuresti, masini epoca Bucuresti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 105 poze limuzine / trasuri / masini de epoca !
Limuzine / Trasuri / Masini de epoca BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.