Rochii mireasa 2021


MomentosContacteaza
Voteaza 5 din 2 voturi
Strada Gabriel Cioran nr 21 sect 6 Bucuresti
Tel: 0747133461
Persoana contact: Bosneanu Virgil
Email: virgil@momentos.ro
momentos.ro   Vezi foto

Marturii Magnetice

Vrei ceva nou, senzational si creativ? Atunci Momentos este ceea ce cauti pentru ca nunta ta sa iasa din tipare. Stim cu totii ca nunta trebuie sa fie cel mai frumos si unic eveniment din viata, de aceea noi ne-am gandit sa te ajutam pentru a aduce ceva “WOW” la nunta ta.

nunta

De ce Momentos?

Vrei ceva nou, senzational si creativ? Atunci Momentos este ceea ce cauti pentru ca nunta ta sa iasa din tipare. Stim cu totii ca nunta trebuie sa fie cel mai frumos si unic eveniment din viata, de aceea noi ne-am gandit sa te ajutam pentru a aduce ceva “WOW” la nunta ta .

Ce ne recomanda?

Promptitudinea si calitatea de care dam dovada au facut din Momentos un brand care este nelipsit de la orice nunta. Alege sa-i incanti pe invitati cu aceasta marturie si sa-i transformi in una dintre vedetele petrecerii tale.

Cum functioneaza?

Pentru a afla mai multe lucruri despre ceea ce inseamna conceptul de marturii pe loc, poti sa accesezi site-ul www.momentos.ro, ne poti contacta si colegii nostri o sa va consilieze. Ne dorim ca acest serviciu sa iasa exceptional.

Intotdeauna pregatiti

Ascultam cerintele clientului, iar unde nu sunt idei, bazeaza-te pe noi caci avem un bagaj de idei fara epuizare. Echipa Momentos este formata din doi oameni – o persoana la tehnic si un fotograf; Scoatem fotografii magnetice ca o adevarata fabrica in miniatura, astfel ca intr-o ora realizam 100-200 de magneti si ghici ce spatiu ne trebuie? … o incapere e 2×2 m este suficient! Ceva fantastic!

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Marturii
Fotografi / Servicii Foto
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
Marturii nunta martie nunti botez evenimente corporate fotografii magnetice, fotograf nunta ploiesti, fotografi nunti, albume foto nunta, foto nunta
^sus

Fotografi / servicii foto: Momentos magazin furnizor poze si modele pentru fotograf nunta, fotografi nunti, albume foto nunta, foto nunta 2021 si fotografi nunta Ploiesti, servicii foto Ploiesti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 374 poze fotografi / servicii foto !
Fotografi / Servicii Foto Ploiesti

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.