Rochii mireasa 2020


Party StationContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Garofitei 39 Pucioasa 135400 Dambovita
Tel: 0245 760155 Mobil: 0720 744 132
Persoana contact: Octav Florin Ionescu
Email: office@partystation.ro
www.partystation.ro   Vezi foto

Muzica e sufletul petrecerii

Firma specializata in servicii muzicale si de entertainment cu o experienta de peste 15 ani din care peste 10 ani de acivitate internationala. Serviciile noastre se adreseaza atāt persoanelor private cāt si companiilor, de la simple aniversari, botezuri si nunti, la receptii, lansari de produse, spectacole, festivaluri si campanii electorale.
  Īn ultimii zece ani activitatea noastra s-a derulat īn hoteluri de patru si cinci stele precum si iahturi si vapoare de croaziera apartinānd celor mai renumite companii din lume.

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
DJ / Sonorizare
Quartete / Formatii / Interpreti / Lautari / Taraf
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
Muzica, Formatie, muzicieni, DJ, lumini, efecte speciale,, formatie lautari nunta mihailesti, formatie pentru nunta, formatii nunti
^sus

Quartete / formatii / interpreti / lautari / taraf: Party Station magazin furnizor poze si modele pentru formatie lautari nunta, formatie pentru nunta, formatii nunti 2020 si quartete Mihailesti, formatii Mihailesti, interpreti Mihailesti, lautari Mihailesti, taraf Mihailesti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 28 poze quartete / formatii / interpreti / lautari / taraf !
Quartete / Formatii / Interpreti / Lautari / Taraf Mihailesti

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dental Premier

implant dentarTrebuie sa mergi la nunta, dar ai probleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.