Rochii mireasa 2020


Cvartetul OvidiusContacteaza
Voteaza 1 din 2 voturi
Constanta, Bv. Mamaia nr. 191
Mobil: 0722-342.107 / 0765-213.175
Persoana contact: Gabriel Bugu
Email: ovidiusquartet@yahoo.com
www.e-cultura.ro   Vezi foto

Fie ca este Mozart, Strauss sau Beatles, noi oferim muzica perfecta, potrivita pentru orice ocazie, eveniment sau festivitate.

Cvartetul "OVIDIUS" este ansamblu de muzica de camera profesionist, infiintat in anul 2000 de catre un grup de solisti ai Filarmonicii Marea Neagra.

Inca de la inceput, aparitiile lor publice au avut succes, fiind invitati sa ia parte la prestigioase manifestari artistice din tara si din strainatate (Musiksommer - Germania, Festivalul muzicii de camera - Brasov, etc).

Au realizat numeroase inregistrari pentru televiziune si radio, avand ca principala preocupare mentinerea unei exigente sporite privind calitatea interpretarii muzicale.

Cvartetul "OVIDIUS" se distinge prin abordarea unei arii stilistice foarte diverse. Repertoriul cuprinde
peste 200 de lucrarireprezentative din domeniul muzicii clasice (baroc, clasicism, romantism, modernism), semi clasice (valsuri vieneze, etc) dar si Caffe-Concert (Tango-uri, Musette), muzica de film, Ever-Greens, Pop-rock, Jazz, Folclor stilizat romanesc si international (muzica medievala, irlandeza, slava, etc).

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Quartete / Formatii / Interpreti / Lautari / Taraf
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
Cvartetul Ovidius, formatie lautari nunta mihailesti, formatie pentru nunta, formatii nunti
^sus

Quartete / formatii / interpreti / lautari / taraf: Cvartetul Ovidius magazin furnizor poze si modele pentru formatie lautari nunta, formatie pentru nunta, formatii nunti 2020 si quartete Mihailesti, formatii Mihailesti, interpreti Mihailesti, lautari Mihailesti, taraf Mihailesti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 28 poze quartete / formatii / interpreti / lautari / taraf !
Quartete / Formatii / Interpreti / Lautari / Taraf Mihailesti

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dental Premier

implant dentarTrebuie sa mergi la nunta, dar ai probleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.