Rochii mireasa 2024


temple media dc srlContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Ploiesti, str. sg. mateescu nr. 4, bl. 3, ap. 60
Tel: 0244.583286 Fax: 0244.583.286 Mobil: 0723.744.184
Persoana contact: Dan Chiorcioiu
Email: danchiorcioiu@yahoo.com
www.templemedia.ro   Vezi foto

Professional Events Solutions

Temple Media ofera solutii complete de sunet, lumini, foto, video, scenotehnica si multimedia pentru evenimente private. Suntem o echipa tanara, dinaminca si profesionista care venim pe piata cu concepte noi si idei novatoare. Dispunem de aparatura de ultima generatie (marci de renume - Pioneer, Qube, QSC, Shure, Sony, JVC, Arri, Coemar, DTS, Martin, Canon, Nikon) menita sa corespunda si celor mai pretentioase gusturi. Echipa noastra cuprinde DJ cu experienta in radio (Radio 21, Kiss Fm), cameramani si directori de imagine cu experienta in televiziune si cinematografie (TVR, Antena 1, Castel Film), fotografi profesionisti,regizori, ingineri de sunet si lumini. Referintele echipei noaste pot fi verificate si regasite in premii la festivaluri de film si fotografie nationale si internationale. Serviciile noastre sunt de calitate pentru ca suntem foarte atenti la detalii. Nu facem nimic la intamplare ci numai dupa reguli clare. Executam filmari cu macara, steadycam, cu 2 -3 camere sau chiar cu car tv cu 8 camere. Realizam filmari in format HD. Montajul materialului filmate este realizat dupa reguli cinematografice, fara efecte si animatii de prost gust. Maiestria unui cameraman se vede in imagine si nu intr-un efect de calculator.  Serviciile de sonorizare sunt strict legate de cuvantul party. Se danseaza pana la epuizare, se canta cat ne tin plamanii: "E distractie, ce misto !". Un arsenal de peste 20.000 de piese din toate genurile (exclus manele) din anii 70 pana in prezent si un DJ cu experienta care vorbeste, canta, danseaza, face atmosfera. Si, ce e mai important: taxe si drepturi de difuzare muzica platite la zi.

SPERAM CA V-AM CONVINS !

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Fotografi / Servicii Foto
Cameramani / Servicii Video
DJ / Sonorizare
Efecte de lumini si fum
Focuri de artificii
Momente artistice / Trupe de animatori
Orase deservite:

BUCURESTI
Ploiesti
Etichete:
filmari,profesionale,sunet,lumini,dj,muzica,foto,digital,HD,camera,video,macara,steadycam,car,televiziune,album,animatie,atmosfera,party,evenimente,private,experienta,reguli,racord,incadraturi,claritate,compozitie,cadru,cinematografic,artistic,scena,multimedia., focuri de artificii ploiesti, foc de artificii, artificii nunta, efecte pirotehnice
^sus

Focuri de artificii: temple media dc srl magazin furnizor poze si modele pentru foc de artificii, artificii nunta, efecte pirotehnice 2024 si focuri artificii Ploiesti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 45 poze focuri de artificii !
Focuri de artificii Ploiesti

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.