Rochii mireasa 2022


IMPERA ART STUDIOContacteaza
Voteaza 4.5 din 23 voturi
Loc. Lipova str. Bugariu nr. 10 bl.G Et.3, Ap.15 Jud. Arad
Tel: 0257.563.156 Mobil: 0732.519.731 0741.972.408
Persoana contact: Artur Raymond SIMION
Email: imperaartstudio@yahoo.com
www.imperaartstudio.ro   Vezi foto

SERVICII DE CALITATE PENTRU NUNTA DUMNEAVOASTRA !!!

Experienta de peste 10 ani in domeniul fotografic. Fotografie de nunti, moda si reclama.

Despre servicii:

Va putem pune la dispozitie o gama complexa de servicii in domeniu, de la fotoreportajul pe toata durata evenimentului pana la fotografia de studiou (sedinta foto).  Imaginile sunt lucrate cu grija avand in vedere calitatea acestora precum si fotocompozitia. Serviciul de fotoreportaj este compus din pachete, acestea incepand de la livrarea doar pe DVD personalizat pana la pachete complexe de albume si tablouri de pana la 60x90 (hartie fotografica - material fotosensibil).

Reportajul:

- poate fi executat de catre unul sau doi fotografi atat pe digital cat si pe film sau ambele. Acesta fiind pe toata durata evenimentului. Marimea livrata a fotografiilor in marime normala 10x15 sau 13x18.

- fotografiile in format digital sunt selectate cu grija si retusate, livrarea acestara facandu-se pe disc DVD personalizat sau si in album in functie de pachetul ales.

-fotografia pe film este de asemenea executata pe materiale de calitate marca FUJI, KODAK si ILFORD. puteti opta pentru film color, alb-negru sau diapozitiv acestea putand fi traspuse in format digital la rezolutie de 12 MegaPixel.

- aparatura folosita pentru fotoreportaj este Canon EOS 5D - 12,7 MP pentru digital si Canon EOS 630 si EOS 100 pentru film.

Studiou (mobil):

-sedinta foto se executa intr-o locatie aleasa de miri, acasa sau restaurant. Durata sedintei este in functie de timpul aflat la dispozitie. Echipamentul de studiou este compus din 3 lumini Excela CASA 300 w/s, 2 fundaluri foto alb sau negru si restul de echipament necesar.

Despre albume:

- toate albumele sunt de calitate si sunt albume nuptiale, de la cel mai ieftin pachet pana la pachetele lux ce contin Luxury Albums de cea mai buna calitate si design marca Bandinelli si Mario Acerboni. Acestea sunt cu passpartout recomandat pentru sedinta foto - albumul mirilor si album digital 30x20, 20x30 (20X60-landscape - digital story book).

Despre tablouri:

- tablourile sunt produse finale, acestea fiind alese separat sau incluse unele pachete (imaginea fiind aleasa tot de miri). Marimea acestora fiind de la 20X30 pana la 60X90, ramele foto fiind de marimea pozei sau cu passpartout in special pentru tablourile mari - de exemplu la o imagine de 60X90 rama este de 70X100cm. Ramele de asemenea sunt simple de anumite culori sau profesionale din lemn sculpat (aurii, albe, culoara lemnului..etc)

Deasemenea putem livra fotografiile in format 10x15 in dimineata nuntii (cadou 1 album nuptial).

Executam si Filmari in format SD si HD, livrarea pe disc DVD sau VHS.

-Sonorizari, DJ, Efecte de lumini si fum.

PS. Pentru mai multe detalii despre servicii va rugam sa ne contactati telefonic sau e_mail...

 

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Fotografi / Servicii Foto
Cameramani / Servicii Video
DJ / Sonorizare
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
Fotografii nunti moda reclame filmari sonorizari efecte de lumini si fum, filmari nunti zarnesti, filmare video nunta, cameramani, filmari video nunti
^sus

Cameramani / servicii video: IMPERA ART STUDIO magazin furnizor poze si modele pentru filmari nunti, filmare video nunta, cameramani, filmari video nunti 2022 si filmari nunti Zarnesti, servicii video Zarnesti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 71 poze cameramani / servicii video !
Cameramani / Servicii Video Zarnesti

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.