Rochii mireasa 2020


CDJ-eventsContacteaza
Voteaza 3.7 din 3 voturi
Cluj-napoca, cluj
Mobil: 0741137287
www.cdj-events.ro   Vezi foto

CDJ-events...creativitate, pasiune, calitate, profesionalism.

CDJ-events - organizari evenimente  Management evenimente  Booking artisti  DJ-MC ; Sonorizari  Foto-Video  Buchete, aranjamente florale. „O echipă tânără, un concept diferit cu idei inovatoare” adică cine suntem, ce oferim şi cu ce ‘ingrediente’ acţionăm. Gama de servicii oferite de CDJ-events se referă la: • posibilitatea de organizare a unor evenimente inedite, pulsând creativitatea şi inovarea, • programe de animaţie diverse şi care pun accentul pe muzică, • coordonarea unei echipe de tineri care să contribuie eficient la crearea si îmbunătăţirea imaginii produsului sau firmei pentru care prestează tipul de serviciu, • oferirea unui sistem tehnic de calitate în privinţa spaţiului audio şi vizual, • alternative la decoraţiuni florale prin creaţie personalizată.

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Agentii de nunta
Buchete de mireasa / Lumanari de cununie / Aranjamente florale
Fotografi / Servicii Foto
Cameramani / Servicii Video
DJ / Sonorizare
Quartete / Formatii / Interpreti / Lautari / Taraf
Efecte de lumini si fum
Momente artistice / Trupe de animatori
Hostess
Orase deservite:

Alba Iulia
Campia Turzii
Cluj-Napoca
Ludus
Turda
Zalau
Etichete:
evenimente, nunti, petreceri, banchet, flori, muzica, dj, sonorizare, cluj, buchete, filmari nunti cluj-napoca, filmare video nunta, cameramani, filmari video nunti
^sus

Cameramani / servicii video: CDJ-events magazin furnizor poze si modele pentru filmari nunti, filmare video nunta, cameramani, filmari video nunti 2020 si filmari nunti Cluj-napoca, servicii video Cluj-napoca. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 71 poze cameramani / servicii video !
Cameramani / Servicii Video Cluj-Napoca

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dental Premier

implant dentarTrebuie sa mergi la nunta, dar ai probleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.