Rochii mireasa 2020


Biserica StavropoleosContacteaza
Voteaza 4.8 din 10 voturi
Bucuresti, Str. Stavropoleos Nr. 4, Sector 3
Tel: +4021-313.47.47
Persoana contact: Parintele Iustin
Email: stavropoleos@starnets.ro
www.stavropoleos.ro   Vezi foto

Biserica Stravropoleos a fost construita in 1724, in timpul celei de-a doua domnii in Tara Romaneasca a lui Nicolae Mavrocordat (1719-1730) de catre arhimandritul Ioanichie. Nascut in satul Ostanitza in eparhia Pogoniana (Epir), Ioanichie a venit in Tara Romaneasca de la manastirea Gura, metoc al Mitropoliei Pogoniana.

In incinta hanului cu doua nivele ce se afla in proprietatea lui, Ioanichie a construit actuala biserica, zidind o manastire, ce era sustinuta economic de catre han (situatie frecventa in epoca).

In 1726 staretul Ioanichie a fost ales mitropolit al Stavropolei si exarh al tinutului Caria. Tot de atunci, manastirea pe care a construit-o a fost numita Stavropoleos, dupa numele vechii mitropolii.

Din constructia initiala a incintei manastirii si hanului s-a pastrat numai biserica, una dintre cele mai reprezentative ctitorii in stil brancovenesc.

Celelalte cladiri sunt in prezent rezultatul unui vast proiect de restaurare si constructie inceput in 1897 de catre binecunoscutul arhitect Ion Mincu.

  
Galerie foto: 
 Vezi Slideshow

Precedenta
<-
Urmatoarea
->
InchideMuta
Folositi tastele cu sageti pentru defilare inainte-inapoi
Trimite pe mail    Trimite cu YM


biserica stavropoleosbiserica stavropoleos0biserica stavropoleos1
biserica stavropoleos2curtea bisericii
curtea bisericii
biserica stavropoleos4
biserica stavropoleos5biserica stavropoleos6
Contacteaza Trimite Trimite
Servicii/produse oferite:
Biserici / Manastiri
Orase deservite:

BUCURESTI
Etichete:
Manastirea Stavropoleos, biserica nunta bucuresti, cununia religioasa, cununie religioasa, nunta biserica, nunta ortodoxa
^sus

Biserici / manastiri: Biserica Stavropoleos magazin furnizor poze si modele pentru biserica nunta, cununia religioasa, cununie religioasa, nunta biserica, nunta ortodoxa 2020 si biserici Bucuresti, manastiri Bucuresti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 25 poze biserici / manastiri !
Biserici / Manastiri BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dental Premier

implant dentarTrebuie sa mergi la nunta, dar ai probleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.