Rochii mireasa 2020


Biserica BelvedereContacteaza
Voteaza 4.2 din 9 voturi
Bucuresti, Str. Carvunarilor nr. 2, sect. 6
Mobil: 0722280003
Vezi foto

Biserica"Belvedere", cu hramul Sfintii Apostoli Petru si Pavel si Sfanta Mucenita Ecaterina, din Capitala, este o adevarata capodopera de arhitectura bisericeasca in stil neobizantin.

Fiind proiectata in anul 1934 de catre reputatul arhitect Ion Traianescu, a fost construita intre anii 1936-1940 de Pr. Petru Serpe care, in urma decesului sotiei sale, a intrat in cinul monahal si a primit numele de Pavel Serpe. Ulterior, a devenit episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, fiind inmormantat (1978) sub altarul bisericii, in calitate de ctitor al acestui sfant si admirabil lacas.

Biserica"Belvedere" are un aspect monumental si, ca structura arhitectonica, se aseamana aproape in intregime cu Catedrala mitropolitana din Timisoara, fapt pentru care este considerata sora mai mica a acestuia, amandoua fiind proiectate de acelasi valoros arhitect. Prin structura sa arhitectonica si prin frumusetea sa deosebita, biserica "Belvedere" este evaluata ca unicat in Bucuresti.

  
Galerie foto: 

Precedenta
<-
Urmatoarea
->
InchideMuta
Folositi tastele cu sageti pentru defilare inainte-inapoi
Trimite pe mail    Trimite cu YM


biserica belvederebiserica belvedere1biserica belvedere2
Contacteaza Trimite Trimite
Servicii/produse oferite:
Biserici / Manastiri
Orase deservite:

BUCURESTI
Etichete:
Biserica Belvedere Bucuresti, cu hramul Sfintii Apostoli Petru si Pavel si Sfanta Mucenita Ecaterina, biserica nunta bucuresti, cununia religioasa, cununie religioasa, nunta biserica, nunta ortodoxa
^sus

Biserici / manastiri: Biserica Belvedere magazin furnizor poze si modele pentru biserica nunta, cununia religioasa, cununie religioasa, nunta biserica, nunta ortodoxa 2020 si biserici Bucuresti, manastiri Bucuresti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 25 poze biserici / manastiri !
Biserici / Manastiri BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dental Premier

implant dentarTrebuie sa mergi la nunta, dar ai probleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.