Rochii mireasa 2024


CASA KRAUSContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Bucuresti, 11Iunie,nr.73
Tel: +40 21 335 53 28 Fax: +40 21 325 08 90 Mobil: +40 726 102 344
Persoana contact: Kraus Catalina
Email: catalinakraus@yahoo.com
www.casakraus.ro   Vezi foto

Personal pentru orice personalitate!

 

 

 

  • Casa Kraus reprezintă imaginea motivației, provocării și excelenței în domeniul cofetăriei. După 4 ani de activitate suntem mândri să afirmăm că alcătuim o echipă competitivă în a cărei pregătire profesională investim continuu. Sutele de vânzări efectuate cu succes ne-au ajutat să avansăm treptat spre un nou nivel pe piața produselor de cofetărie. Serviciile noastre sunt îndreptate exclusiv către clienții care asteaptă de la noi profesionalism și soluții personalizate în funcție de necesitățile fiecăruia. Ne bazăm pe dotări performante și pe același personal amabil, calificat și dedicat intereselor clienților noștri, oferind servicii de consultanță, fiecărui client. Mijloacele de livrare personale puse la dispoziția clienților noștrii, în mod absolut gratuit, ne ajută să ajungem în orice locație din București și nu numai. Alegeți Casa Kraus pentru evenimentele dumneavoastră și veți câștiga timp și calitate totul sub deviza noastra: “Personal pentru orice tip de personalitate”

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Restaurante
Buchete de mireasa / Lumanari de cununie / Aranjamente florale
Decoratiuni nunti
Aranjamente nunti
Hostess
Orase deservite:

BUCURESTI
Etichete:
Torturi, catering nunta, decoratiuni, aranjamente nunta bucuresti, aranjamente de nunti, aranjamente florale sali nunti
^sus

Aranjamente nunti: CASA KRAUS magazin furnizor poze si modele pentru aranjamente nunta, aranjamente de nunti, aranjamente florale sali nunti 2024 si aranjamente nunti Bucuresti, aranjamente florale nunti, aranjamente mese nunti, aranjamente sali nunti, huse scaune, funde scaune, prezidiu. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 324 poze aranjamente nunti !
Aranjamente nunti BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.