Rochii mireasa 2021


SplendorContacteaza
Voteaza 4.5 din 11 voturi
Bucuresti, Bd. Dacia 31, Sector 1
Tel/Fax: 021-212.7553 Mobil: 0788 522 025
Persoana contact: Claudia Dragan
Email: office@splendor.ro, splendor@splendor.ro
www.splendor.ro   Vezi foto

pentru ca noi iubim ceea ce facem

Splendor - Aranjamente florale speciale, a fost creat din pasiunea pentru armonie.
Fiecare creatie florala Splendor este complet adaptata cerintelor clientilor nostri, aceasta pentru ca noi acordam semnificatie sentimentelor dvs. Splendor s-a impus prin originalitate si calitate, prin echilibru cromatic, prin atentie asupra detaliilor, prin preturi foarte convenabile si prin livrarea prompta la destinatie. In plus, aranjamentele noastre florale poarta o mica parte din sufletul celor care le creaza.
Intr-un context citadin atat de tumultos, preocuparea noastra este aceea de a sustine si de a organiza armonios principalele evenimente ale vietii dvs: bucuria nasterii unui copil, aniversarea cuiva drag, recunostinta catre o anumita persoana, patrunderea in sufletul unei femei, clipa speciala a casatoriei, un dineu sofisticat, o importanta intalnire de afaceri, o cina romantica intr-un restaurant, disparitia dintre noi a unui om sau pur si simplu pentru a completa atmosfera caminului dvs.

BUCHETE DE MIREASA
Pentru multi dintre noi nunta este cel mai important eveniment floral al vietii noastre . Atât buchetul miresei cât si cel al nasei, al domnisoarelor de onoare, decorarea coafurii, brâurile florale, cocardele, ornamentarea spatiului în care are loc nunta etc. sunt aspecte ce se completeaza reciproc, toate venind în întâmpinarea unei zile atât de speciale si de stralucitoare.
Clasic. Romantic. Alternativ, trei stiluri îmbratisate de Splendor.

LUMINARI BOTEZ SI NUNTA
Atât cromatica florilor cât si cea pe care o are ceara, sunt armonios combinate(în functie de preferintele dvs, de culoarea rochiei de mireasa, de aprecierea anumitor flori etc.).
Dincolo de clasicul roz pentru fetite si bleu pentru baietei, lumânarea de botez poate fi conceputa în cele mai neobisnuite culori(oferite atât de florile naturale cât si de colorarea lor cu spray-uri netoxice de diferite nuante).
Au aparut modificari si în ceea ce priveste forma de dispunere a florilor pe lumânare : de la traditionala lumânare pe rotund s-a evoluat spre lumânarea asimetrica. De asemenea se observa preferinta pentru lumânari mult mai simple, minimaliste, care pun în valoare fiecare tip de floare folosit.
Exista inovatii si din punctul de vedere al accesoriilor, florile fiind combinate cu diferite tesaturi(organza, tul, dantela, panglici de variate dimensiuni si culori etc.).
Detalii si inovatii ce nu pot fi decât salutare, pentru ca în final sa fie creata o superba lumânare.


Contactati-ne cu incredere, pentru ca noi iubim ceea ce facem.

Claudia Dragan

  
Galerie foto: 
 Vezi Slideshow

Precedenta
<-
Urmatoarea
->
InchideMuta
Folositi tastele cu sageti pentru defilare inainte-inapoi
Trimite pe mail    Trimite cu YM


imgBuchM 001imgBuchM 002imgBuchM 003
imgBuchM 006imgBuchM 007imgBuchM 008
imgBuchM 010imgBuchM 011imgBuchM 012
imgBuchM 014imgBuchM Noo1imgBuchM Noo2
imgBuchM Noo3imgBuchM Noo4imgBuchM Noo5
imgLum 001imgLum 002imgLum 003
imgLum 004imgLum 006imgLum 007
imgLum 008imgLum 009imgLum 010
imgLum Noo1imgLum Noo2imgLum Noo3
imgLum Noo4imgLum Noo5imgLum Noo6
imgLum Noo7imgLum Noo8imgMINIARJ 001
imgMINIARJ 002imgMINIARJ 003imgMINIARJ 005
imgMINIARJ 006imgMINIARJ 009imgMINIARJ 012
imgMINIARJ Noo1imgMINIARJ Noo2imgMINIARJ Noo3
Contacteaza Trimite Trimite
Servicii/produse oferite:
Buchete de mireasa / Lumanari de cununie / Aranjamente florale
Cocarde
Orase deservite:

BUCURESTI
Etichete:
poze flori, aranjamente florale speciale, flori de primavara, flori de toamna, imagini cu flori, buchete de flori de gradina, apartament, buchete de mireasa bucuresti, buchet de mirese, buchete mirese
^sus

Buchete de mireasa / lumanari de cununie / aranjamente florale: Splendor magazin furnizor poze si modele pentru buchet de mirese, buchete mirese 2021 si buchete mireasa Bucuresti, lumanari cununie Bucuresti, aranjamente florale Bucuresti. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 746 poze buchete de mireasa / lumanari de cununie / aranjamente florale !
Buchete de mireasa / Lumanari de cununie / Aranjamente florale BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.