Rochii mireasa 2021


Voaluri MireseContacteaza
Voteaza 3.1 din 13 voturi
Bucuresti
Tel: 0746 040 260 Mobil: 0723 247 246
Persoana contact: Sara Urban
Email: office@voalurimirese.ro, sara@voalurimirese.ro
www.voalurimirese.ro   Vezi foto

Moda este trecatoare, stilul este etern- Yves Saint Laurent

Despre voalul de mireasa se cunosc atatea traditii cate culturi sunt si tot atatea interpretari. Una dintre interpretarile comune pe care o gasim in mai multe culturi, leaga prezenta voalului in ziua nuntii de protejarea miresei de spiritele rele. Astfel, se spune ca voalul a fost introdus in Roma Antica iar oamenii din acea perioada credeau ca spiritele rele sunt atrase de mireasa asa ca ii acopereau fata cu un voal pentru a-i ascunde chipul astfel incat spiritele rele sa fie dezorientate. In perioada medievala, voalul era folosit pentru a proteja mireasa de ochiul raului, dar era si un simbol al puritatii, castitatii si al modestiei. Ridicarea voalului de pe fata miresei era un drept exclusiv al mirelui, simbolizand autoritatea barbatului asupra femeii. Unii spun ca originea voalului miresei se datoreaza si circumstantelor nuntilor aranjate. In vremurile trecute mirii negociau mana viitoarei mirese cu tatal fetei si numai dupa ceremonie, voalul era ridicat pentru ca mirele sa vada chipul miresei, moment in care era prea tarziu sa se razgandeasca, indiferent ce gasea sub acoperamant. In ziua de astazi semnificatia purtarii voalului s-a schimbat. Purtarea unui voal inseamna un eveniment special din viata, bucurie si este mai mult doar simbolic, care aduce o nota de mister si de eleganta atitudinii miresei. Te invit sa rasfoiesti paginile site-ului www.voalurimirese.ro si sper ca o sa iti gasesti voalul care iti va completa tinuta de mireasa.

Cu drag,

Sara

www.voalurimirese.ro

office@voalurimirese.ro

sara@voalurimirese.ro

tel: 0723 247 246; 0746 040 260

  
Galerie foto: 
 Vezi Slideshow

Precedenta
<-
Urmatoarea
->
InchideMuta
Folositi tastele cu sageti pentru defilare inainte-inapoi
Trimite pe mail    Trimite cu YM


Voal de mireasaTiara diademe mireaseVoal tiara diadema mirese
Voaluri tiare diademe mireseVoal de mireasaVoaluri pentru mirese
Voaluri de mireseVoal de mireasaVoal de miresica
VoaluriVoal broderieVoaluri broderie
Voaluri simpleVoaluri mireasa simpleVoaluri mireasa brodate
Voal mireasa simpluZ 34Z 33
Mireasa cu voalMireasa cu voal
Contacteaza Trimite Trimite
Servicii/produse oferite:
Accesorii de mireasa
Orase deservite:

Toate orasele
Etichete:
voaluri mirese, voal mireasa, voal de mireasa, voaluri pentru mirese, voal pentru mirese, voal brodat, voal lung, voal scurt, voal cu dantela, voal, accesorii mireasa tiara diadema diademe tiare, accesorii mireasa calarasi, accesorii de mireasa, voaluri, diademe, coronite de mireasa
^sus

Accesorii de mireasa: Voaluri Mirese magazin furnizor poze si modele pentru accesorii mireasa, accesorii de mireasa, voaluri, diademe, coronite de mireasa 2021 si accesorii mireasa Calarasi, accesorii par mireasa, bolerouri, tiare, set bijuterii mirese, designer de moda, posete, creatori de moda. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 302 poze accesorii de mireasa !
Accesorii de mireasa Calarasi

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.