Rochii mireasa 2021


Casa HeraContacteaza
Voteaza 0 din voturi
Bucuresti, str. Giaccomo Puccini nr. 21, ap. 1, (Floreasca) 020192, sector 2
Tel: (+40-21) 231.75.54 Mobil: (+40) 727.880.196
Persoana contact: Maria Dumitrescu
Email: maria_dumitrescu@casahera.ro
www.casahera.ro   Vezi foto

...si Zeus ne-a ales pe noi

Zeus a poruncit: „Oamenii să fie perechi!” A pus Destinul la treabă si i-a făcut să se întâlnească. A venit apoi rândul lui Cupidon care le-a înflăcărat inimile si le-a făcut să bată la unison. Perechile, odată formate, aveau nevoie de un gir zeiesc care să întărească unirea lor.

Atunci, Zeus a ales-o pe Hera ca să vegheze asupra trăiniciei legăturii.
Casa Hera este gata să gireze evenimentul dumneavoastră si tot ce presupune acesta: lumânări, cadouri pentru invitati, cupe de şampanie, tavă si cutit pentru tort, guest book, cosulete pentru petale, perne pentru verighete, mănusi, diademe, agrafe de păr…

Cu sau fără voia lui Zeus, iubirea îsi găseşte împlinirea în nasterea unui copil. Drumul lui în această lume trebuie deschis cu dragoste, printr-un eveniment memorabil.

Casa Hera este garantul calitătii şi rafinamentului care vor caracteriza botezul copilului dumneavoastră punându-vă la dispozitie, în seturi sau separat, lumânarea, cutia pentru trusoul bebelusului, săpunul, cele două lumânări mici, prosoapele, sticla si pânza pentru mir, mărturiile, perna pentru cruciulite si cruciulitele de botez.

  
Galerie foto: 
Nicio imagine prezenta.

               Contacteaza online       Trimite pe mail        Trimite pe Y!M
Servicii/produse oferite:
Accesorii de mireasa
Lumanari decorative
Marturii
Orase deservite:

BUCURESTI
Etichete:
Casa Hera, accesorii mireasa bucuresti, accesorii de mireasa, voaluri, diademe, coronite de mireasa
^sus

Accesorii de mireasa: Casa Hera magazin furnizor poze si modele pentru accesorii mireasa, accesorii de mireasa, voaluri, diademe, coronite de mireasa 2020 si accesorii mireasa Bucuresti, accesorii par mireasa, bolerouri, tiare, set bijuterii mirese, designer de moda, posete, creatori de moda. Nu uita sa vizitezi si galeria foto unde vei gasi 302 poze accesorii de mireasa !
Accesorii de mireasa BUCURESTI

Te casatoresti? Fa-ti cont!

Galerii foto:
inspiratii pentru nunta

Galerii foto nunti

Rochii de revelion

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileVrei sa mergi in siguranta la nunta? Mastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.